Catalogue ALDI 23.11.2018 - 31.12.2018 - EXPIRÉ

1 ... 54 55 57 59 60 ... 84
Catalogue ALDI - 23.11.2018 - 31.12.2018. Page 57.
1 ... 54 55 57 59 60 ... 84

Faites défiler le catalogue promotionnel de ALDI valable du 23.11.2018 au 31.12.2018.Sur 84 pages du prospectus en cours de validité, vous trouverez les meilleurs produits de la catégorie Hypermarchés et Supermarchés. Si vous voulez économiser sur vos prochains achats à ALDI, n'oubliez pas de parcourir l'integralité des offres de la page 1 à 84. Si vous souhaitez acheter intelligemment et faire des économies conséquentes sur vos prochains achats chez votre magasin ALDI préféré, vous ne devriez pas louper le prospectus plein de prix incroyables et de rabais merveilleux. Revenez sur Uw Folder chaque jour et vous ne manquerez aucune des bonnes affaires proposées par votre détaillant préféré.

OLI PUNTI POI 20 +40 uien koken 3 uur marineren Crostini met spicy beej. gemoermartnaade en gekonfjte look LE VIOLE ONCO DI SASSI 60 g rosbief.1 sjalot. 250 g look 1stuk biogember 1 takje biokoriander.1limoen. 150 g kruidenkaas VALBLANC +1 cia batta DELIPAIN', 1 I culinaire olijfolie EL CULTIVADOR" 50 ml biobalsamicoazijn REGALO BIO 50 ml water. 2 takjes verse biotijm snuifje peper en zout PORTLAND Nero di Troia Puglia IGp.2 Ronco di Sassi primul 。#2 Appassimento Puglia IGT Le Viole Maak eerst de gekonfijte look. Doe de teentjes look, de peper en de tijm in een pan. Overgiet met olijfolie tot alles onder staat. Laat 40 minuten pruttelen op een zacht vuurtje, maar laat niet koken. Giet over in een bokaal en bewaar op kamertemperatuur. De schil van de look komt tijdens het afkoelen vanzelf los. Bereid daarna de marinade. Schil de gember en snijd in hele fijne stukjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en stoof er de sjalot en gember in. Schenk er de balsamicoazijn bij en roer de aangebakken stukjes los met een houten lepel. Voeg het water toe en mix de saus. Pers de limoen en voeg het sap toe. Zeef en laat afkoelen. Leg de rosbief in een schaal met de koude marinade, smeer de bovenkant ook in en laat 3 uur rusten in de koelkast. Snijd intussen de ciabatta in sneetjes van een halve centimeter dik. Toast de sneetjes en smeer er kruidenkaas op. Kruid af met peper en zout en leg er een plakje vlees op. Werk af met een stukje gekonfijte look en koriander. vlotte, aangename Italiaanse wijn uit Puglia met een uitnodigende neus van rijp fruit en vanille in de mond, soepel en sappig met een volle afdronk indrukwekkende topwijn die door de ingedroogde druiven een intense kleur heeft en ook in de neus en mond intense en complexe aroma's heeft van vanille, pure chocolade, donkerrood en zwart fruit, bekroond door Luca Maroni met 99 punten nero di troia primitivo 2016 18-20 °C 17-18 °C Bladerdeegsigaarties rundsvlees, lam en pasta 75 cl krachtige vlees- gerechten en rijpe kazern 75 cl met lam en munt 45 min 5.99 12.99 +1 nacht ontdooien +1 uur koelen aldi.be Ontdek dit recept op Zolang de voorraad strekt. *Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment. Ons vakmanschap drink je met verstand. LDI-Winter 2018