Catalogue Alvo - EXPIRÉ - page 3 *

thumbnail - Catalogue Alvo.
3 / 7

* Offre valable dans tous les magasins Alvo

Voir plus
 
VLEESBROOD MET GESTOOFDE VENKEL EN SPEK 600 G GEMENGD GEHAKT 12 SNEETJES SPEK ½ VENKEL 2 SJALOTTEN 1 TEENTJE KNOFLOOK 2 TAKJES TIJM 1 TAKJE ROZEMARIJN 2 À 3 EL PANEERMEEL 1 EI 1 EL OLIJFOLIE PEPER ZOUT 4 PERSONEN BEREIDING 60 min LEKKER VOOR ERBIJ (Homemade) pickles zie recept op lekkervanbijons.be 1 bussel radijsjes Een bakje tuinkers 1 pakje roomboter Zuurdesem stokbrood Lekkere dip BIJ JOUW SLAGER 4 sneetjes gekookte BBQ-ham 4 sneetjes gedroogde ham 4 sneetjes Filet d’Anvers 200 g droge worstjes 1 snede kop ca. 1 cm 1 snede smeerpaté ca. 1 cm 1 zwarte & 1 witte pens 1 2 3 4 5 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de sjalot en de knolook en snipper ijn. Snipper de venkel eveneens ijn. Zet een pannetje op het vuur met olijfolie en fruit de knolook, sjalot en de venkel. Laat afkoelen. Hak ondertussen de tijm en rozemarijn ijn. Meng het gehakt met het eitje, gestoofde venkel, paneermeel en ijngehakte kruiden. Kruid het geheel met peper en zout. Vorm het gehakt tot een mooi ‘broodje’. Bekleed het met de reepjes spek en bak het in de oven gedurende 45 minuten. KRANS VAN WORSTENBROODJES 500 G GEMENGD GEHAKT 1 SJALOT 1 EI (+ 1 EIDOOIER) 3 EL PANEERMEEL 1 KL GARAM MASALA 2 À 3 VELLEN BLADERDEEG 4 PERSONEN BEREIDING 60 min VOOR DE FRISSE DIP 1 kl harissa 1 dl yoghurt Zeste en sap van 1 limoen Peper Zout 1 2 Meng het gehakt met de sjalot, het ei, paneermeel, garam masala en kruid met peper en zout. Rol ongeveer 20 balletjes van het gehakt en rol deze daarna verder tot kleine worstjes. 3 Verwarm de oven voor op 180°C. 4 Snijd elk plakje bladerdeeg in repen van ongeveer 4 cm op 8 cm. Leg er een worstje op en rol op tot je het volledig omwikkeld hebt. 5 Bedek een bakplaat met een vel bakpapier. Plaats in het midden een vuurvast kommetje (diameter 7 cm) en leg alle worstenbroodjes in een cirkel rond het kommetje. Werk in 2 rijen. Roer de eidooier los en bestrijk de worstenbroodjes met het losgeklopte ei. 6 7 lekkervanbijons.be Pel en snipper de sjalot ijn. Bak de krans gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen het sausje: lepel de harissa bij de yoghurt en voeg het limoensap en zeste toe. Breng op smaak met peper en zout. ABSOLUTE WERELDTOP, OOK AAN TAFEL. Belgisch vlees, dat is wereldklasse. Net zoals ons nationaal elftal. Geniet tijdens het EK dus ook aan tafel van deze pure topkwaliteit. Ontdek waarom vlees van bij ons de beste speler op de markt is, op lekkervanbijons.be

Autres catalogues Alvo

Derniers catalogues