Catalogue Alvo - 01er/10 - 30/11/2021 - EXPIRÉ - page 3 *

thumbnail - Catalogue Alvo - 01/10/2021 - 30/11/2021 - Produits soldés - pommes, toast, ravioli. Page 3.
3 / 77

* Offre valable dans tous les magasins Alvo

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
ARTISJOK I EDITO EDITO Hopelijk hebben jullie - ondanks het regenachtige weer en de vereiste administratie voor degenen die op reis gingen - kunnen genieten van de zomer. We richten onze blik vooruit en die gaat helemaal richting najaar en de daarbij horende unieke smaken en aroma’s. De barbecue kan niet snel genoeg naar het tuinhuis verhuizen, want we willen weer achter het fornuis staan. In deze Artisjok zetten we de meest glorieuze groente van de herfst in de kijker: de pompoen. Hiermee kun je namelijk véél meer doen dan op je stoep zetten of soep maken. Zodra de dagen korter en de avonden langer worden, krijgen we steeds meer zin in een goed stuk vlees. We geven daarom de nodige tips om een sappig gebraad op tafel te zetten. Daarbij serveren we een origineel aardappelgerecht. Kies maar uit: rösti, pommes dauphinois of misschien wel pommes sarladaises? Wie door de week weinig tijd heeft om te koken, kiest het best voor een makkelijk en snel eenpansgerecht. Alle ingrediënten in één braadpan, wok of stoofpot en het smullen kan beginnen. Geen stress, geen gedoe. En niet onbelangrijk: weinig afwas. Wie meer tijd heeft - of als weekendproject - zou zich zeker eens moeten wagen aan ons recept voor huisgemaakte ravioli. Niks mis met kant-en-klaar, maar deze zelfgemaakte deegkussentjes zijn toch van een heel ander niveau. Extra bonus: maak ze gerust een dag op voorhand als je een etentje organiseert. Op het moment zelf hoef je ze enkel nog te koken. Hoe geniaal is dat?! Naar goede gewoonte kun je ook nu weer terugvallen op ons handige en uitgebalanceerde weekmenu. Neem het boodschappenlijstje mee naar jouw Alvo-supermarkt en je hebt alle ingrediënten in huis om iedere dag van de week een lekker gerecht op tafel te zetten. We bespeuren de afgelopen periode ook een nieuwe trend: all-day breakfast. Waarom zou je enkel ’s morgens toast met ei mogen eten? We hebben daar eigenlijk de hele dag zin in. Als afsluiter serveren we de klassieke 4/4 cake, de hoeksteen van onze Vlaamse dessertkeuken. Speciaal voor jullie bedachten we nog enkele varianten op dit recept, zo kun je je eigen cakerepertoire meteen uitbreiden. Zet alvast een potje koffie en nodig wat vrienden uit om gezellig bij te kletsen. Smakelijk! Het Alvo-team Benieuwd naar het weekmenu? Kijk snel op pagina 52. OKTOBER - NOVEMBER 2021 I 3

Autres catalogues Alvo

Derniers catalogues