Catalogue Alvo - EXPIRÉ - page 22 *

thumbnail - Catalogue Alvo - Produits soldés - alcool, pesto, whisky. Page 22.
22 / 77

* Offre valable dans tous les magasins Alvo

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
21. Smoky cocktail 22. Uiteraard is een fris pintje het ideale aperitief tijdens een zomerse barbecue. Maar als het een tikje specialer mag, raden we aan om voor een aangepast aperitief te zorgen. Een whisky sour is complementair met de meeste barbecuegerechten, omdat deze door de whisky een gerookte ondertoon heeft. Girls night Een barbecue met vriendinnen? Dan zetten we geen robuuste stukken vlees op het menu, maar een fijn stukje kip. Dat lusten we allemaal én het is goed voor de lijn. WHISKY SOUR • • • • • 60 ml whisky 30 ml vers citroen- of limoensap 15 ml zelfgemaakte suikersiroop 1 eiwit 6 grote ijsblokjes 1. Doe alle ingrediënten in een shaker met de ijsblokjes. Zet het deksel op de shaker en schud krachtig gedurende 15 seconden. 2. Giet door een zeefje in een laag cocktailglas. Serveer meteen. 4 KIP- & PESTOSPIESJES • • 4 kippendijfilets een potje pesto 1. Snij de kippendijfilets in reepjes en marineer ze een half uur in de pesto. 2. Rijg ze aan spiesjes en gril ze op de barbecue. 4 KIP- & CITROENSPIESJES • • • • • • • • 2 citroenen 2 teentjes knoflook 2 takjes rozemarijn, fijngesneden olijfolie zwarte peper zout 2 kipfilets ± 12 verse laurierblaadjes 1. Halveer de citroenen en leg ze met de snijkant op de barbecue. Laat ze mooi bruin worden. Pers ze uit in een kommetje en voeg 2 geperste teentjes knoflook, rozemarijn, olijfolie, peper en zout toe. Meng goed. 2. Snij de kipfilets in stukken en meng ze met de marinade van gegrilde citroen. Laat 20 minuten staan. 3. Rijg aan spiesjes met de laurierblaadjes ertussen en gril op de barbecue. 22

Autres catalogues Alvo

Derniers catalogues