Catalogue Alvo - EXPIRÉ - page 27 *

thumbnail - Catalogue Alvo - Produits soldés - salade. Page 27.
27 / 77

* Offre valable dans tous les magasins Alvo

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
ARTISJOK I BBQ SALADE VAN GEGRILDE PREI, AARDAPPELEN EN MOSTERD 4 • • • • • 45 min. gemiddeld 4 vastkokende aardappelen 4 stengels prei (zonder de vezelige, groene uiteindes) een scheutje olijfolie 1 à 2 eetlepels zaadjesmosterd peper en zout 1. Verpak de aardappelen in aluminiumfolie en gaar ze in ± 30 minuten op de barbecue. Bestrijk de stengels prei met olijfolie en gril ze eveneens gaar. 2. Haal de aardappelen uit de folie en snij in stukken. Snij de prei in stukken. Meng alles en voeg zaadjesmosterd, peper en zout toe. Serveer lauw. Geen geduld? Kook de aardappelen op voorhand, dan hoef je ze niet te garen op de barbecue. MAIS MET KRUIDEN- EN LIMOENBOTER • • • 4 verse maiskolven (met het blad er nog aan) 100 g roomboter (op kamertemperatuur) 1 limoen, sap en schil • • • • • 1 bosje koriander, fijngesneden 1 à 2 chilipepers, fijngesneden een stukje gember, geraspt 1 teentje knoflook, geraspt peper en zout 1. Wikkel de maiskolven (met het blad er nog aan) in aluminiumfolie en leg ze op het rooster. Draai regelmatig om. De mais heeft ongeveer een half uur nodig om te garen. 2. Maak de kruiden- en limoenboter: meng de boter met het sap en de schil van de limoen, de koriander, de chilipepers, de gember en de knoflook. 3. Haal de mais van de barbecue en verwijder de folie. Trek de bladeren van de kolven en leg op een schaal. 4. Breng op smaak met peper en zout. 5. Bestrijk rondom rond volledig met de boter en serveer meteen. JUNI - JULI - AUGUSTUS 2022 I 27

Autres catalogues Alvo

Derniers catalogues