COUSCOUS-
SALADE MET
KiKKERERWTEN
VOL eiwiTTEN & vezels
Ingrediënten
• 1 bosje platte peterselie
2 el korianderzaad
1 blik Bonduelle
Kikkererwten (310 g)
• 3-4 el rozijnen of krenten
• 250 g couscous
1 bosje koriander
•100 ml olijfolie
Bereiding
1 Meng de kikkererwten met de olijfolie. Rooster in een droge koekenpan het
korianderzaad 1 min.
700
2 Bereid de couscous volgens aanwijzing op de verpakking (of meng met 100 ml
water en stoom in een zeef 15 min. boven kokend water). Snijd intussen de
koriander en de peterselie heel fijn.
LA
3 Meng de kikkererwten met de olijfolie, het korianderzaad, de kruiden en de rozijnen
of krenten door de couscous. Breng op smaak met zout en eventueel nog een extra
scheutje olijfolie.
Bonduelle DE VERRASSENDE GROENTE VAN VANDAAG... VOOR EEN BETER MORGEN
Lunch-of
hoofdgerecht
02
MIN
PERS
Bonduelle
kikkererwten
Pois chiches