Catalogue Alvo - EXPIRÉ - page 64 *

thumbnail - Catalogue Alvo - Produits soldés - fromage, mozzarella, burrata. Page 64.
64 / 77

* Offre valable dans tous les magasins Alvo

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
ZATERDAG LUIE BURRATA MET KERSTOMATEN, PISTACHENOTEN EN KNOFLOOKBROOD 4 • • • • • • • • • • 15 min. gemakkelijk 4 bolletjes burrata (of buffelmozzarella) 1 stokbrood olijfolie + extra 2 teentjes knoflook, fijngesneden enkele takjes rozemarijn, fijngesneden 500 g kerstomaten, gehalveerd balsamicoazijn een bosje basilicum, fijngesneden peper en zout een handje pistachenoten, fijngesneden 1. Leg op elk bord een uitgelekte bol burrata of buffelmozzarella. 2. Snij het stokbrood in plakken. Meng enkele eetlepels olijfolie met knoflook en rozemarijn. Bestrijk het brood met dit mengsel en gril of bak het goudbruin. 3. Meng de kerstomaten met een scheut olijfolie en balsamico. Voeg de basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. 4. Schep de tomaten over de burrata. 5. Werk af met de pistachenoten en serveer met het knoflookbrood. BURRATA EN (BUFFEL)MOZZARELLA WORDEN VAAK IN EEN ADEM GENOEMD. BURRATA BESTAAT IMMERS VOOR EEN DEEL UIT MOZZARELLA. OORSPRONKELIJK KOMT BURRATA UIT PUGLIA EN HET IS MOZZARELLA DIE GEVULD IS MET EEN MENGSEL VAN ROOM EN WRONGEL. VANDAAR DAT DE BINNENKANT ZO MOOI UIT DE KAAS LOOPT ALS JE HEM AANSNIJDT. BUFFELMOZZARELLA IS EEN HELDERWITTE BOL VAN MELK VAN EEN WATERBUFFEL, HEEFT EEN STEVIGE STRUCTUUR EN EEN VOLLE, ROMIGE SMAAK. 64

Autres catalogues Alvo

Derniers catalogues