PACKS AVANTAGEUX
SPÉCULOOS FOURRÉ /
GEVULDE SPECULOOS
Lotus
goût vanille, crème de spéculoos ou chocolat au lait /
vanillesmaak, speculooscrème of melkchocolade
150 g
VOORDEELPAKKERS
2+1
GAUFRES /
WAFELS
Lotus
GRATIS*
assortiment
184-460 g
*33,34% DE RÉDUCTION, CALCULÉE À LA CAISSE /
*VERREKEND ALS 33,34% KORTING AAN DE KASSA
*25% DE RÉDUCTION, CALCULÉE À LA CAISSE /
*VERREKEND ALS 25% KORTING AAN DE KASSA
BISCUITS / KOEKEN
Jules Destrooper
pain aux amandes / amandelbrood 175 g, gaufrettes au
beurre / Parijse wafels 125 g,
gaufrettes au beurre / Parijse
wafels pocket 108 g, dentelles /
kletskoppen 75 g, amandel
florentines aux amands 100 g,
galettes au beurre / natuurboterwafels 175-700 g,
galettes au beurre / boterwafels
choco 175 g ou/of galettes au
beurre / natuurboterwafels
pocket 144 g
VOUS LE
TROUVEREZ
DANS LA SECTION
CONGÉLATEUR /
VIND JE IN HET
DIEPVRIESCRÈME GLACÉE /
VAK
ROOMIJS
IJsboerke
mini vanille
40 x 10 ml
2ième à 1/2 PRIX*
2e VOOR
1/2 PRIJS*
2ième à 1/2 PRIX*
2e VOOR
1/2 PRIJS*
*25% DE RÉDUCTION, CALCULÉE À LA CAISSE /
*VERREKEND ALS 25% KORTING AAN DE KASSA
*25% DE RÉDUCTION, CALCULÉE À LA CAISSE /
*VERREKEND ALS 25% KORTING AAN DE KASSA
YAOURT SAROMA YOGHURT
Ingrédients (pour 4 personnes)
• 1 paquet de poudre pour pudding Saroma
Dr. Oetker, fraise
• 450 ml de lait
• 200 g de yaourt
• fraises fraîches
• menthe
Ingrediënten (voor 4 personen)
• 1 pakje Dr. Oetker Saroma puddingpoeder,
aardbei
• 450 ml melk
• 200 g yoghurt
• verse aardbeien
• munt
Préparation
POUDRE DE PUDDING POEDER
Dr. Oetker Saroma
caramel, fraises, chocolat, vanille, moka ou
banane / karamel, aardbeien, chocolade,
vanille, mokka of banaan
74-80 g
2+1
GRATIS*
*33,34% DE RÉDUCTION, CALCULÉE À LA CAISSE /
*VERREKEND ALS 33,34% KORTING AAN DE KASSA
• Préparez le pudding Saroma selon
les instructions de l’emballage.
Utilisez 450 ml de lait au lieu de
500 ml !
• Mélangez le yaourt et le pudding.
• Répartissez entre les verrines et
conservez-les au réfrigérateur.
• Décorez de fraises fraîches et de
la menthe.
Bereiding
• Bereid de Saroma pudding volgens
de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik
450 ml melk in plaats van 500 ml melk!
• Meng de yoghurt onder de pudding.
• Verdeel over glaasjes en plaats in de koelkast.
• Werk af met verse aardbeien en munt.
2ième à 1/2 PRIX*
2e VOOR
1/2 PRIJS*