Catalogue AVEVE - EXPIRÉ - page 15 *

thumbnail - Catalogue AVEVE.
15 / 33

* Offre valable dans tous les magasins AVEVE

Voir plus
 
15 Recept voor 10 personen Paastaart met bloemetjes Moeilijkheid: | Bereiden: 45 à 60 minuten | Wachten: 45 minuten Dit heb je nodig: Voor de kokosbiscuit: 50 g All Nuts gemalen kokos 9 g ScrapCooking natuurlijk kokosaroma 30 ml kokosmelk 5 eieren 275 g Aveve mix voor biscuit 2 Patisse springvormen Ø 18 cm Dr. Oetker bakspray Voor de vulling: 400 g roomboter 400 g Cake ’n Party mix voor luchtige botercrème 270 ml ananassap (uit 2 grote blikken ananas) ananas in stukjes 210 ml koude kokosmelk ScrapCooking groene kleurstof Verder: spatel, 2 wegwerpspuitzakken Baking Fun hostiebloemen en -blaadjes Baking Fun eetbare vlinders Zo ga je te werk: 1. Rooster de kokos Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strooi de kokos daarop uit. Laat 5 minuten roosteren op 180 °C. 2. Bak de biscuits Los het kokosaroma op in de kokosmelk. Voeg samen met de eieren en de mix in een kom. Klop 10 à 15 minuten op hoge snelheid tot een dik en luchtig beslag. Spatel de geroosterde kokos door het beslag. Vet de springvormen in. Verdeel het beslag gelijk over beide. Bak de biscuits 25 minuten op 180 °C. Laat ze afkoelen op een rooster. 3. Maak de botercrème Mix de boter zacht. Voeg de mix, het ananassap en de kokosmelk toe. Klop enkele minuten op matige tot hoge snelheid. Schraap tussendoor de boter een paar keer los van de rand. Klop tot je een gladde crème krijgt. Doe 50 g botercrème in een aparte kom en voeg er een mespunt groene kleurstof aan toe. Schep de witte crème in een spuitzak en knip de tip eraf. 4. Stel de taart samen Snijd beide biscuits horizontaal door. Spuit op één onderhelft een laagje witte botercrème en leg er stukjes ananas op. Zet de bovenhelft erop. Bedek opnieuw met botercrème en ananas. Leg de derde helft erop, vul opnieuw en sluit af met de laatste biscuithelft. Bedek de zijkant en de bovenkant volledig met botercrème. Strijk glad met een spatel. 5. Decoreer de taart Schep de groene botercrème in een spuitzak. Knip er een heel klein tipje af. Spuit tegen de zijkant de steeltjes voor de bloemen. Bevestig de bloemen en de blaadjes. Versier ook de bovenkant met bloemen, blaadjes en vlinders. • Botercrème glad afstrijken? Dip je spatel eerst in heet water en droog hem goed af. TIP • Haal de taart een half uur voor het serveren uit de koelkast. Dan wordt de botercrème lekker zacht. •V  ervang de hostiebloemen door echte eetbare bloemen. Denk bijvoorbeeld aan viooltjes, OostIndische kers, bieslook, lavendel, rozenblaadjes, korenbloemen, afrikaantjes.

Autres catalogues AVEVE

Derniers catalogues