Catalogue AVEVE - EXPIRÉ - page 23 *

thumbnail - Catalogue AVEVE.
23 / 33

* Offre valable dans tous les magasins AVEVE

Voir plus
 
23 Recept voor 7 hoorntjes Brésiliennehoorntjes met pralinécrème Moeilijkheid: | Bereiden: 20 minuten | Wachten: 30 minuten Dit heb je nodig: Voor de hoorntjes: 1 vel Aveve diepvriesbladerdeeg 30 x 30 cm deegsnijder 7 Patisse vormpjes voor roomhoorntjes bakplaat + bakpapier Voor de pralinécrème: 50 g ScrapCooking hazelnotenpasta 165 ml melk 65 g Cake ’n Party mix voor banketbakkersroom 2/3 theelepel Dibro aroma mokka 110 g slagroom (minstens 35% vet) Voor de decoratie: 1 eidooier 1 eetlepel water bakkwast All Nuts brésilienne Tienen mini parelsuiker Zo ga je te werk: 1. Laat het bladerdeeg ontdooien Laat het vel bladerdeeg vooraf ontdooien in de koelkast. 4. Bak de hoorntjes Bak de hoorntjes 30 minuten op 180 °C. Haal de vormpjes eruit en laat afkoelen. 2. Vorm de hoorntjes Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het bladerdeeg met een deegsnijder in zeven stroken van zo’n 4 cm breed. Leg een roomhoornvormpje met de punt op de hoek van een strookje bladerdeeg. Rol het deeg rond het vormpje met wat overlap. 5. Maak de pralinécrème Voeg de hazelnotenpasta en de melk samen. Meng goed. Voeg de mix voor banketbakkersroom en het mokka-aroma toe en roer glad. Laat 5 minuten afkoelen in de koelkast. Klop de slagroom stevig op. Spatel de slagroom door de crème. Schep de crème in een spuitzak en vul de hoorntjes. 3. Bedek met parelsuiker en brésilienne Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe de eidooier met een lepel water in een kommetje en klop los. Voeg parelsuiker en brésilienne in gelijke verhouding samen in een andere kom. Strijk één kant van het hoorntje in met ei en rol die door de parelsuiker-brésiliennemix. Leg de hoorntjes met de onbedekte kant naar beneden op de bakplaat. TIP Liever een klassiek roomhoorntje? Dip de hoorntjes alleen in parelsuiker en maak de banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking.

Autres catalogues AVEVE

Derniers catalogues