EDITO
51
Prachtig,
lentelicht...
WEEKMENU
Mini prijzen,
maxi smaak
32
Ah, daar is het mooie weer
terug... Het moment waarop
de natuur terug openbloeit en
onze borden frisser en kleurrijker worden. Helemaal in lijn met
onze toekomstverwachtingen,
toch?!
PS: Aarzel niet om je
commentaar
met ons te delen op
foodmagazine
@carrefour.com
STEVEN
“We kweken
onze biokruiden
duurzaam”
#foodacter
36
Bij de start van het nieuwe
seizoen maken kraakverse
groenten hun opwachting in je
recepten. Zo kan je genieten van
al hun positieve eigenschappen en welverdiende energie.
Misschien wil jij ook een meer
veggie eetstijl aannemen?
Onze foodacters Georgiana en
Jeremy geven het voorbeeld.
Wil jij ook een paar keer per
week vegetarisch eten, dan kan
het Carrefour Veggie gamma
je daarbij helpen, met onweerstaanbare nieuwigheden die
van de overschakeling kinderspel maken.
We vergeten natuurlijk ook niet
onszelf te verwennen, onder
meer met een zalige 100% Belgische brunch! Ontdek zeker ook
ons dossier vol tips en smakelijke recepten waarin ricotta,
mozzarella en mascarpone een
ware ode brengen aan al die
heerlijke, verse Italiaanse kazen.
Want dat is toch de essentie van
de lente: een mix van licht en
vooral lekker!
d
foo
acter
VALÉRIE DE SMET,
BRAND MANAGER
BIJ CARREFOUR
“Af en toe veggie
eten, moeilijk is
dat niet. Kom, we
laten het je zien!”
Ben jij ook
foodacter ?
Wil jij beter eten? Vertel
ons hoe en inspireer
anderen
#foodacter
Veel leesplezier,
DOSSIER
En als we nu eens anders gingen
koken met Italiaanse kazen?
Carrefour Food Magazine | maart 2021
3