Catalogue Carrefour - 29/06 - 17/08/2022 - EXPIRÉ - page 63 *

thumbnail - Catalogue Carrefour - 29/06/2022 - 17/08/2022 - Produits soldés - salade, aubergine, burrata, vinaigrette, magazine, quinoa. Page 63.
63 / 73

* Offre valable dans les magasins Carrefour suivants

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
Veerle (53 jaar) 1,38 euro/p.p. Burr ata me 2,41 euro/p.p. € 2,50 aten tom Om geld te besparen, vervang ik vlees vaak door quinoa: die bevat geen gluten, maar wel alle essentiële aminozuren en heel wat eiwitten. MAGISCH INGREDIËNT RECEPTIDEEËN VOOR MINDER DAN t Quinoa is wat duurder dan rijst, maar is meer verzadigend. Ik gebruik quinoa ook in zoete gerechten, zoals een porridge, cake of wafeltjes. 9 Salade met quinoa en gegrilde groenten 4 personen Voorbereiding 20 min Bereiding 30 min Makkelijk - € 100 g quinoa 400 g broccoli 2 aubergines 50 ml olijfolie 50 g gemengde ongezouten noten 100 g feta, verkruimeld 3 el vinaigrette naar keuze zout 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Snij de broccoli in stukjes en de aubergines in sneetjes. Meng de aubergines met wat olijfolie en bestrooi met zout. Verdeel over een bakplaat en zet in de oven. 2 Verdeel de broccoli over een tweede bakplaat en zet 20 à 30 min in de oven. Haal de groenten uit de oven en laat ze afkoelen. 3 Meng de groenten met de quinoa, de gehakte noten en de feta. Kruid met peper en zout en serveer er de vinaigrette bij. Quinoa Carrefour Bio, 400 g, € 2,69 (€ 6,73/kg) 10 BETAALBARE PLEZIERTJES “Gecombineerd met groenten die weinig kosten zoals tomaten, is burrata niet duur, wel overheerlijk.” Burrata, Carrefour Extra, 150 g, € 2,39 (€ 15,93/kg) David (40 jaar) Met zijn romige textuur en iets meer uitgesproken smaak geeft burrata een fijnproeverstoets aan een groentesalade. Ook perfect met een restje geroosterd stokbrood. MIJN RECEPT • Ik snij tomaten in diverse kleuren en formaten in heel dunne schijfjes en schik ze op een schotel. • Ik sprenkel er een scheutje olijfolie en een scheutje balsamicoazijn over. De uitgelekte burrata leg ik in het midden, ik decoreer alles met rucola en kruid met peper en zout. Carrefour Food Magazine | zomer 2022 63

Autres catalogues Carrefour

Derniers catalogues