Catalogue Carrefour - 25/10 - 30/11/2022 - EXPIRÉ - page 55 *

thumbnail - Catalogue Carrefour - 25/10/2022 - 30/11/2022 - Produits soldés - orangette, chips, bouillon, vinaigrette, magazine, pesto. Page 55.
55 / 69

* Offre valable dans les magasins Carrefour suivants

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
MET EEN OVERSCHOTJE CHOCOLADE Wat banaan over? Verwerk ze in een taart, want een goed rijpe banaan kan een deel van de suiker of boter vervangen.. Ook dit is geen afval O WA ER E-TIP ST Z Chocolade met noten en rozijnen 4 personen - Voorbereiding 15 min Bereiding 5 min - Rust 1 u Makkelijk - € 1 el honing I 5 g boter I 500 g mix van noten en rozijnen I fleur de sel I 50 g donkere chocolade I 50 g melkchocolade I 1 rijstwafel 1 Verwarm in een pannetje de honing met de boter. Voeg de mix van noten en rozijnen toe en meng. Verdeel dit mengsel over een bakplaat, bestrooi met de fleur de sel en laat afkoelen. 2 Laat intussen de twee soorten chocolade apart smelten, au bain-marie of in de microgolfoven. Breek de rijstwafel in kleine stukjes. Hier vind je nog meer recepten tegen rs ve pilling! 3 Bekleed een vierkante schaal met bakpapier en leg er 2/3 van het notenmengsel in stukken gebroken in. Bestrooi met 2/3 van de rijstwafel. Giet er de donkere chocolade over en strijk glad. Bestrooi met de rest van het notenmengsel en van de rijstwafel en giet er de melkchocolade over. Laat alles 1 u opstijven in de koelkast, breek in stukken en serveer. SCAN ME PER PORTIE 749 KCAL 41 G VETTEN 73 G KOOLHYDRATEN 57 G SUIKERS 12 G VEZELS 17 G EIWITTEN Groenteschillen Was ze goed en rooster ze in de oven tot chips, of gebruik ze om bouillon te maken. Zeef die voor gebruik Groenteloof Je kan er pesto mee maken of het verwerken in soep, salades, hartige cakes. Pitten Was uitgehaalde pompoenpitten en rooster ze. Breng ze op smaak met specerijen. Citrusschillen Gekonfijt in siroop en in gesmolten chocolade gedompeld: je zelfgemaakte heerlijke orangettes of citronnettes! Met de schillen kan je ook suiker een smaakje geven. Of zout, dat je dan gebruikt om vis te kruiden. Vanillestokjes Gooi die niet weg nadat je er het merg hebt uitgeschraapt. Stop ze in de pot suiker, die er een zalig aroma en smaak van krijgt. Bodempjes saus of confituur Giet een beetje room bij het restje saus in een bokaal, schud en maak een roomsaus. Wat nog in een lege pot confituur zit, kan je uitspoelen met balsamicoazijn. Voeg olie en specerijen toe en maak vinaigrette. Carrefour Food Magazine | november 2022 55

Autres catalogues Carrefour

Derniers catalogues