paasmenu |
gezellig samen
?
DESSERT
tips
Mimosa met
pompelmoes
1 glas = 100 ml vers geperst
pompelmoessap +
100 ml koude prosecco
Vind volop inspiratie op
p. 44. We raden de
plantaardige taart aan:
makkelijk vooraf te
maken, en omdat bakken
niet hoeft, blijft de oven
vrij voor het lamsvlees!
Alcoholvrije
versie? Vervang
de prosecco
door tonic.
Omeletrolletjes
met gerookte zalm
en kruidenkaas
p. 30
Op voorhand
Geen paasmenu zonder eieren. Deze omeletrol kan je
bovendien perfect op voorhand maken. Bak de omelet al
een dag van tevoren. Op paasmorgen beleg je hem met het
zalm/kaasmengsel. Of maak het hele gerecht al een dag
vooraf, bewaar in de koelkast en snij net voor het serveren
in stukjes. Voor een veggieversie vervang je de zalm door
groenten zoals staafjes wortel of paprika.
Carrefour Food Magazine | april 2023
27