Catalogue Colruyt - 10/03 - 16/03/2021 - EXPIRÉ - page 1 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 10/03/2021 - 16/03/2021.
1 / 9

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus
 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 10/3 - 16/3 colruyt.be/weekmenu € p.p. 30 min. 4,90 € nne lende erde du Geflambe nroom met drago Ingrediënten (4 personen) 600 g dunne lende (beenhouwerij) 16 aardappelsparretjes (diepvries) 400 g fijne prinsessenbonen 175 g fijnproeverswitloof 1 plantje dragon 1 ui 2 dl lichte zure room 2 eetl. boter 1 eetl. mosterd 1 koffiel. suiker 1 dl cognac 1 dl droge witte wijn 2 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (10 min.) -- Breek de uiteinden van de prinsessenbonen. -- Snipper de ui fijn. -- Trek de blaadjes van de takjes dragon. Bereiding (20 min.) 1 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak het witloof 2 min. aan elke kant. Blus met 1 dl water en laat ± 10 min. zachtjes koken. Kruid met peper en zout en bestrooi met de suiker. Laat inkoken en lichtjes karamelliseren. Voeg indien nodig nog een scheutje water toe en laat enkele min. verder koken. 2 Kook intussen de prinsessenbonen ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. 3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot stoof de ui lichtbruin. Voeg de boontjes toe en verwarm 2 min. Kruid met peper en zout. 4 Verhit de olijfolie in een pan en bak het vlees 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak verder naar smaak. Kruid met peper en zout. Giet er de cognac bij en flambeer (weg van de dampkap). Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. 5 Giet de wijn in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Voeg de mosterd en de zure room toe. Laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Roer er de dragon onder en kruid met peper en zout. 6 Bak intussen de aardappelsparretjes goudbruin in de friteuse op 180 °C (baktijd: zie verpakking). Laat uitlekken op keukenpapier. Afwerking Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel samen met de aardappelsparretjes, het witloof en de boontjes over de borden. Lepel er de dragonroom over. Château l'Apolline A.O.P. Saint-Emilion Grand Cru Postel Dubbel Donker abdijbier 24 Geldig van 10/3 t.e.m. 16/3/2021. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 651 kcal Vezels Vetten 32,0 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 12,3 g Zout Koolhydraten 28,3 g (waarvan) suikers 10,1 g * Met . 6,1 g 41,1 g 1,1 g

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues