Catalogue Colruyt - 10/03 - 16/03/2021 - EXPIRÉ - page 2 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 10/03/2021 - 16/03/2021.
2 / 9

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus
 
Op het menu Ingrediënten uit weekmenu 1. Rode Prijzen geldig van WO 10/3 DI t.e.m. 16/3 Kwaliteit van bij ons Dunne lende 13,50 €/kg  30 min. € p.p. 2,94 € BUDGETVRIENDELIJK Kwaliteit nsnede Kalkoene Ingrediënten (4 personen) 4 kalkoenensneden (beenhouwerij) 2 sneetjes gedroogde Italiaanse ham (beenhouwerij) 1 venkel 3 smaaktomaten 10 blaadjes salie t-saliesa a a m o t t e m us en ham van bij ons Boni Selection smaaktomaten 6 stuks ± 1 kg 1/2 dl culinaire room 250 g tagliatelle 1 dl droge witte wijn 2 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) zout Herkomst: België.  Voorbereiding (10 min.) -- Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in fijne reepjes. Hou het groen van de venkel apart voor de afwerking. -- Pel de tomaten (maak een kruisvormige inkeping in de onderkant van de tomaten, dompel ze 10 sec. onder in kokend water en laat daarna even afkoelen in koud water). Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees fijn. -- Snij de gedroogde ham in stukjes. -- Snipper de salie tot u 1 koffiel. hebt. Hou de rest van de blaadjes opzij voor de afwerking. Bereiding (20 min.) 1 Verhit de olijfolie in een brede pan. Bak de kalkoenensneden ± 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. 2 Voeg de venkel en de witte wijn toe. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de tomaten en de fijngesnipperde salie toe. Laat 5 min. onafgedekt sudderen. 3 Kook intussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Haal het vlees uit de pan. Voeg de ham toe en kruid met peper en zout. Giet er de room bij en laat 1 min. inkoken op een hoog vuur. Afwerking Verdeel de tagliatelle over de borden en leg er een kalkoenensnede op. Lepel er wat saus over en werk af met de salieblaadjes en het venkelgroen. Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont Maredsous Blond Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 548 kcal Vezels Vetten 13,7 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 3,9 g Zout Koolhydraten 47,9 g (waarvan) suikers 6,5 g 5,29 €/kg Onze weekmenu’s: volop variatie! Het kookteam zorgt bij het samenstellen van de menu’s voor evenwichtige en gevarieerde recepten. Zo vindt u in elk menu: >>afwisseling van vlees, vis, gevogelte en veggie bereidingswijzen (stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …) >>verschillende in de bron van koolhydraten (rijst, pasta, aardappelen …) >>variatie 4,5 g 51,8 g 0,6 g Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen. 25

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues