Catalogue Colruyt - 07/04 - 13/04/2021 - EXPIRÉ - page 1 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 07/04/2021 - 13/04/2021.
1 / 9

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus
 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 7/4 - 13/4 colruyt.be/weekmenu € p.p. 45 min. 6,40 € let fi rde zalm Gepochee puree met lente Ingrediënten (4 personen) 4 Atlantische zalmfilets (versmarkt) 1 krop sla 250 g peultjes 2 lente-uitjes 1 kg aardappelen 1 sjalot 10 gemarineerde halfgedroogde tomaten (Cheritos, versmarkt) 170 g Griekse yoghurt 3 dl beurre blanc (brik) 1 kruidentuiltje nootmuskaat peper en zout Voorbereiding (20 min.) -- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. -- Snipper de lente-uitjes en de sla fijn. -- Hak de sjalot grof. -- Snij de halfgedroogde tomaten in stukjes. Bereiding (25 min.) 1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. Prak tot puree en kruid met de nootmuskaat, peper en zout. 2 Doe intussen water in een grote kookpot en laat opwarmen tot net onder het kookpunt. Voeg de sjalot en het kruidentuiltje toe. Leg de stukken zalm naast elkaar in het water en laat ± 5 min. garen. 3 Kook de peultjes 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. 4 Meng de sla, de Griekse yoghurt, de lente-uitjes en de halfgedroogde tomaten onder de puree. 5 Warm de beurre blanc op (instructies: zie verpakking). Afwerking Verdeel de puree over de borden en schik er de zalm op. Lepel de beurre blanc over de vis en serveer met de peultjes. Change Chardonnay-Viognier I.G.P. Pays d'Oc Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Gérard Bertrand LeFort Tripel Sterk blond bier 16 Geldig van 7/4 t.e.m. 13/4/2021. Energie 806 kcal Vezels Vetten 47 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 22,8 g Zout Koolhydraten 49,7 g (waarvan) suikers 5,2 g * Met . 7,8 g 42,3 g 0,7 g

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues