Catalogue Colruyt - 05/05 - 11/05/2021 - EXPIRÉ - page 1 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 05/05/2021 - 11/05/2021.
1 / 9

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus
 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 5/5 - 11/5 colruyt.be/weekmenu ALTIJD LEKKER € p.p. + 35 min. 20 min. 3,50 € enbonen s s e s n i r p ijne usje tjes met f Hamrolle roccolisa en kaas-b Ingrediënten (4 personen) 4 sneetjes gekookte ham 400 g fijne prinsessenbonen 1 broccoli 1/2 plantje bieslook 800 g aardappelen 150 g geraspte gruyère 125 g minimozzarellabolletjes 35 g + 1 koffiel. boter 5 dl melk 35 g bloem 2 eetl. amandelschilfers nootmuskaat peper en zout Voorbereiding (15 min.) -- Snij de uiteinden van de prinsessenbonen. -- Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in de lengte in staafjes. -- Snipper het bieslook fijn. -- Snij de sneetjes ham in de lengte in 2. -- Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4. Bereiding (20 min. + 20 min. in de oven) 1 Verwarm de oven op 200 °C. 2 Kook de boontjes en de broccoliroosjes en -staafjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. 3 Smelt 35 g boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Klop met de klopper en laat even bakken tot u een koekjesgeur krijgt. Voeg beetje bij beetje de koude melk toe en klop tot u een mooie gladde saus hebt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de helft van de gruyère onder. 4 Mix de broccoliroosjes met de staafmixer en meng onder de kaassaus. Meng er de helft van het bieslook onder. 5 Maak 8 gelijke pakketjes van de prinsessenboontjes en verdeel er de staafjes van de broccolisteel over. Rol er de ham rond. 6 Wrijf een ovenschaal in met 1 koffiel. boter en leg er de hamrolletjes in. Overgiet met de saus en duw er de mozzarellabolletjes tussen. Bestrooi met de amandelschilfers en de rest van de gruyère. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven. 7 Kook intussen de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. Afwerking Bestrooi de ovenschotel met de rest van het bieslook. Verdeel over de borden en serveer met de aardappelen. Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux Troubadour Blond Blond bier 44 Geldig van 5/5 t.e.m. 11/5/2021. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 670 kcal Vezels Vetten 33,2 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 19,0 g Zout Koolhydraten 50,5 g (waarvan) suikers 12,3 g * Met . 9,2 g 37,7 g 1,4 g

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues