Op het menu
Ingrediënten
uit weekmenu 1.
Rode Prijzen geldig van
WO
19/5
Zonder
gluten
DI
t.e.m.
25/5
p.p.
10 €
Ohne
Lactose
Zonder
lactose
€ p.p.
1,80 €
Sans
lactose
Sans
gluten
Zonder gluten
Vegetarisch
Vegan
Alcoholvrij
+
Alc.
Kwaliteit
Halal
van bij ons
Alc.
Végétarien
Sans gluten
Végane
Sans alcool
+
Kippenchipolata
Halal
5,45 €/kg
35 min.
ignons
amp
ta met ch
s
a
p
e
s
k
Grie
msaus
n-basilicu
e
t
a
m
o
t
in
Ingrediënten (4 personen)
500 g champignons
2 wortelen
2 stengels groene selder
1 plantje basilicum
2 takjes verse tijm
1 ui
2 teentjes knoflook
Kwaliteit
van bij ons
Boni Selection
champignons 100 % Belgische teelt
500 g
400 g Griekse pasta (risoni)
690 g passata rustica (gezeefde tomaten)
4 eetl. olijfolie
2 eetl. spaghettikruiden
1 blaadje laurier
peper en zout
Herkomst: België.
3,78 €/kg
1,89 €
koken?
Vragen over
am
n ons kookte
Vraag het aa
Voorbereiding (15 min.)
-- Snipper de ui en het knoflook fijn.
-- Snij de champignons middendoor.
-- Schil de wortelen en snij in blokjes van 1/2 cm.
-- Verwijder de draden van de groene selder en snij in blokjes van 1/2 cm.
-- Hou 4 takjes basilicum opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn.
Bereiding (20 min.)
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur.
Kruid met peper en zout. Schep uit de kookpot.
2 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. glazig.
3 Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
4 Voeg de wortelen, de selder, het laurierblaadje en de tijm toe aan de ui. Roerbak 5 min.
5 Doe er de passata en de spaghettikruiden bij en laat 10 min. sudderen.
6 Meng er de champignons en het basilicum onder. Laat nog even opwarmen.
Afwerking
Verdeel de Griekse pasta over de borden en lepel er de saus over. Werk af met het
opzijgehouden basilicum.
Cap d'Agde Terret
I.G.P. Côtes de Thau
LeFort
Sterk donker bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
557 kcal Vezels
Vetten
12,7 g Eiwitten
(waarvan) verzadigde vetzuren 2,0 g Zout
Koolhydraten
87,4 g
(waarvan) suikers
13,2 g
9,7 g
18,6 g
0,1 g
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
Kook team
colruyt.be/lekkerkoken
facebook.com/ColruytLekkerKoken.EnCuisine
29