Catalogue Colruyt - 16/06 - 22/06/2021 - EXPIRÉ - page 1 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 16/06/2021 - 22/06/2021.
1 / 9

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus
 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 16/6 - 22/6 colruyt.be/weekmenu BUDGETVRIENDELIJK 25 min. + 1 u. , met spek Braadkip wortelen e g n o j n e de venkel gerooster Ingrediënten (4 personen) 1 braadkip (beenhouwerij) 200 g gerookte spekblokjes 1 bosje jonge wortelen 1 venkel 1 citroen 2 sjalotten 2 dl culinaire room (20 % V.G.) 400 g casarecce (pasta) 1 eetl. olijfolie 2 eetl. kerriepoeder 1/2 blokje kippenbouillon peper en zout Voorbereiding (10 min.) - Snij het loof van de wortelen (er mag nog een stukje aan blijven) en schil ze. - Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne halvemaantjes. - Snij de sjalotten in kwartjes. - Snij de citroen middendoor. - Los het halve bouillonblokje op in 3 dl heet water. - Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (15 min. + 1 u. in de oven) 1 Schik de kip in een ovenschaal en bestrijk met de citroenhelften. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. 2 Haal de kip uit de oven en schik er de wortelen, de venkel, de sjalotten en de spekblokjes rond. Overgiet met de room en de kippenbouillon en bestrooi met het kerriepoeder. 3 Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en zet de kip 50 min. in de oven. 4 Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. 5 Besprenkel de kip en de groenten net voor het serveren met het citroensap uit de citroenhelften. > Braad de kip al de dag vooraf of snij ze eerst in kleinere stukken als het snel moet gaan. Aigle Noir Pinot Noir I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Postel Blond Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 1.021 kcal Vezels Vetten 47,1 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 17,0 g Zout Koolhydraten 82,7 g (waarvan) suikers 14,1 g 28 Geldig van 16/6 t.e.m. 22/6/2021. * 9,7 g 61,5 g 1,8 g Met . € p.p. 2,50 €

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues