Catalogue Colruyt - 16/06 - 22/06/2021 - EXPIRÉ - page 3 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 16/06/2021 - 22/06/2021.
3 / 9

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus
 
Ohne Lactose Zonder lactose Sans lactose Sans gluten € p.p. 50 min. 3,35 € Zonder gluten Vegetarisch Vegan Végétarien Sans gluten Végane tje iders slaa u z n e e t t roche HalloumibAlc. tpaprika n u p e l e g + met Halal Alcoholvrij Ingrediënten (4 personen) 150 g erwten (diepvries) 350 g kerstomaten 2 gele zoete puntpaprika'sAlc. 2 courgettes Sans alcool Halal 50 g rucola 1 onbehandelde citroen (bio) 1/2 plantje basilicum + 1 rode ui 1 teentje knoflook 500 g halloumi (Cypriotische kaas) 200 g parelcouscous 4 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (20 min.) - Snij 1 ongeschilde courgette in schijfjes van ± 1/2 cm dik. Snij de andere courgette in 12 lange linten met een dunschiller. Rol de linten strak op. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika’s en snij in fijne staafjes. - Hou 12 kerstomaten opzij en snij de rest in 2. - Snipper het basilicum fijn. Snij de rode ui in ringen. - Snij elk blok halloumi in 3 repen en snij elke reep in 4 blokjes. - Rasp de schil van de citroen (niet het wit, u hebt 1 eetl. zeste nodig). Pers de citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig). - Pers het knoflook en meng met 1 eetl. olijfolie en de citroenzeste. - Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (30 min.) 1 Leg de courgetteschijfjes op een bakplaat met bakpapier en verdeel er de knoflookolie over. Kruid met zwarte peper en zout. Bak 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven. Draai halverwege om. Haal uit de oven en laat afkoelen. 2 Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Laat de diepgevroren erwten de laatste 7 min. meekoken. Giet af en laat uitlekken. Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, zwarte peper en zout. 3 Prik een blokje halloumi, een rolletje courgette, nog een blokje halloumi en een hele kerstomaat op een brochettestokje. Prik dezelfde ingrediënten nog een keer op het brochettestokje. Maak zo 6 brochettes. Bestrijk ze met 1 eetl. olijfolie. 4 Bak de brochettes ± 6 min. in een grillpan zonder vetstof of op een hete barbecue. Draai regelmatig om. 5 Meng de halve kerstomaten, de courgetteschijfjes, de puntpaprika, de uiringen, de rucola, het citroensap en het basilicum onder de couscous. Verdeel over een grote serveerschaal. Jean Balmont Chardonnay Vin de France Postel Tripel Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 673 kcal Vezels Vetten 42,2 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 23,0 g Zout Koolhydraten 33,2 g (waarvan) suikers 16,1 g 5,6 g 37,6 g 3,8 g Tip van Sophie van het kookteam r? ucola ove r t a w g o N Probeer eens deze ‘zuiderse muffins met rucola en tomaatjes’. Ideaal als hartig tussendoortje of om mee te nemen als lunch in de brooddoos. Ontdek het volledige recept op colruyt.be/lekkerkoken. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. 30 Geldig van 16/6 t.e.m. 22/6/2021. * Met .

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues