Catalogue Colruyt - 14/07 - 20/07/2021 - EXPIRÉ - page 1 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 14/07/2021 - 20/07/2021.
1 / 9

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus
 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 14/7 - 20/7 colruyt.be/weekmenu KINDERFAVORIET € p.p. 3,20 € 25 min. che wijze op Aziatis r e g r u b m Ha ssing et chilidre m Ingrediënten (4 personen) 4 hamburgers rund + varken (beenhouwerij) 250 g rauwkostmix (versmarkt) 100 g jonge slascheuten (versmarkt) 1 tomaat 1 komkommer 1 bosje lente-uitjes 1 plantje koriander 170 g Griekse yoghurt 4 hamburgerbroodjes 4 eetl. mayonaise 1 eetl. vloeibare honing 2 eetl. rijstazijn 2 eetl. sesamolie 1 eetl. olijfolie 1 koffiel. chilisaus zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (10 min.) -- Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne schijfjes. -- Hak de koriander grof. -- Snipper de lente-uitjes fijn. Bereiding (15 min.) 1 Meng de rauwkostmix met de lente-uitjes en de koriander. Breng op smaak met de rijstazijn, de sesamolie, de honing, peper en zout. 2 Maak een dressing met de yoghurt, de mayonaise en de chilisaus. 3 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 à 3 min. aan elke kant. 4 Verwarm intussen de hamburgerbroodjes (instructies: zie verpakking). 5 Doe de broodjes open en besmeer de onderste helft telkens met 1 koffiel. chilidressing. Leg er de hamburger op en bedek met de schijfjes tomaat en komkommer, een beetje van het rauwkostslaatje en wat slascheuten. Eindig met nog wat chilidressing. 6 Doe de rest van de slascheuten en het rauwkostslaatje in een slakom. Serveer met de burgers en de rest van de dressing. >>Geen fan van koriander? Vervang hem door platte peterselie. >>De rijstazijn kan u vervangen door een fruitige azijn zoals frambozenazijn. Salento I.G.T. ‘Masso Antico’ Primitivo Appassito Puglia – Italië Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA 26 Geldig van 14/7 t.e.m. 20/7/2021. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 768 kcal Vezels Vetten 49,5 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 14,4 g Zout Koolhydraten 39,3 g (waarvan) suikers 17,7 g * Met . 5,6 g 38,3 g 2,8 g

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues