Catalogue Colruyt - 06/10 - 12/10/2021 - EXPIRÉ - page 1 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 06/10/2021 - 12/10/2021 - Produits soldés - bouillon. Page 1.
1 / 9

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
AAN TAFEL ... Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. enu Weekm WEEK 1: 6/10 - 12/10 colruyt.be/weekmenu 45 min. € p.p. 4,20 € haasje Kabeljauw puree pastinaak s met in preisau Ingrediënten (4 personen) 500 g kabeljauwhaasje (versmarkt) 600 g pastinaak 3 preien 1 bosje waterkers 600 g aardappelen 1 sjalot 2 eetl. boter 6 dl melk 2 eetl. vloeiende bloem 1 blokje visbouillon nootmuskaat peper en zout Voorbereiding (15 min.) -- Schil de aardappelen en de pastinaken en snij in grove stukken. -- Verwijder het groen van de preien. Snij het wit in de lengte in 2 en snij in fijne halvemaantjes. -- Snipper de sjalot fijn. -- Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Bereiding (30 min.) 1 Kook de aardappelen en de pastinaak 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Plet samen met 2 dl melk tot een puree en kruid met peper, zout en nootmuskaat. 2 Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalot en de prei 5 à 8 min. Bestrooi met de bloem en laat even al roerend drogen op het vuur. Giet er 4 dl melk beetje bij beetje en al roerend bij en laat indikken tot een saus. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. 3 Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook in een kookpot. Voeg een flinke snuif zout en peper toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Zet het vuur af en laat de kabeljauw 10 min. afgedekt garen in de hete bouillon. Schep met een schuimspaan uit de kookpot en laat een beetje uitlekken. Afwerking Verdeel de vis over de borden en overgiet met wat preisaus. Werk af met wat waterkers en serveer met de pastinaakpuree. Hardy's 'Nottage Hill' Chardonnay Australië Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Postel Tripel Blond abdijbier 32 Geldig van 6/10 t.e.m. 12/10/2021. Energie 485 kcal Vezels Vetten 12,4 g Eiwitten (waarvan) verzadigde vetzuren 6,8 g Zout Koolhydraten 53,0 g (waarvan) suikers 19,3 g * Met . 11,5 g 34,7 g 1,7 g

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues