Catalogue Colruyt - 12/01 - 25/01/2022 - EXPIRÉ - page 1 *

thumbnail - Catalogue Colruyt - 12/01/2022 - 25/01/2022 - Produits soldés - yaourt, skyr, kéfir, céréales, Moët & Chandon, granola. Page 1.
1 / 5

* Offre valable dans tous les magasins Colruyt

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
Meer weten, makkelijk kiezen: yoghurt Kefir, skyr, Griekse yoghurt, roer-, drink- of plantaardige yoghurt, yoghurt met fruit of vol proteïnen … Kiezen uit het ruime aanbod in onze versmarkt is allesbehalve gemakkelijk. Dankzij onze informatie, tips en culinaire inspiratie vindt u gelukkig snel wat u zoekt. En altijd voor de laagste prijzen. Waarom kiezen voor yoghurt ... Natuuryoghurt C Er is volle en magere natuuryoghurt, beide hebben een lichtjes zure smaak, zijn smeuïg en vrij vloeibaar. Die structuur komt van de fermentatie, die rechtstreeks in de verpakking gebeurt. Echte Griekse yoghurt C Griekse yoghurt is dik, romig en lekker smeuïg omdat de melkwei bij het uitlekken verwijderd wordt. De yoghurt moet in Griekenland gemaakt worden. Daar is gemiddeld 3 keer meer melk voor nodig dan voor gewone yoghurt. Op Griekse wijze C Deze yoghurt wordt gemaakt volgens het originele Griekse recept, maar niet in Griekenland. Hij kan mager, halfvol of vol zijn en wordt doorgaans verrijkt met room. Het resultaat is een smeuïge yoghurt met een zachte smaak. Skyr C Skyr komt oorspronkelijk uit IJsland en bevat weinig vet, omdat het gemaakt wordt van magere melk. Het is dik en romig, zit qua structuur ergens tussen yoghurt en verse kaas en heeft een zachte smaak. De gisting van de extra kefirculturen die dit potje bevat, doet het deksel opbollen. Helemaal normaal, dus! Ideaal als tussendoortje, met muesli of fruit. Vol 3,25 € (6,50 €/kg) Verse kaas C Zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. Lekker bij het ontbijt, met granola en fruit. Mager 3,15 € (6,30 €/kg) Verse kaas wordt gemaakt door melk te stremmen en kan mager, halfvol of vol zijn. De kaas is dik en romig, met een zachte smaak. Kefir C 28 Kefir komt oorspronkelijk uit de Kaukasus en heeft een zachte, vloeibare structuur en een lichtjes zure smaak. Het wordt gemaakt door melk te fermenteren met een mengsel van melkzuurbacteriën en gisten. Geldig van 12/1 t.e.m. 25/1/2022. * Met . 1,95 € (4,88 €/kg) Pur Natur yoghurt Kefir 400 g -25 %* vanaf 2 verpakkingen Campina verse kaas vol, mager of 0 % V.G. 500 g -25 %* vanaf 2 verpakkingen

Autres catalogues Colruyt

Derniers catalogues