Catalogue Delhaize actuel *

Catalogue Delhaize *

1 ... 90 ... 120
Catalogue Delhaize - Produits soldés - aubergine, blender, feta, gril, mozzarella, paprika, azijn, basilicum, basmatirijst, boterhammen, citroen, dille, komkommer, koriander, mixer, oregano, parmigiano, rietsuiker, rijst, pot, rode paprika, rucola, spinazie, tea, thee, yoghurt, olijfolie, olijven, griekse yoghurt, brood. Page 90.
1 ... 90 ... 120

Faites défiler le catalogue Delhaize valable du - au - pour découvrir les dernières offres. Sur les 120 pages du prospectus de la semaine actuelle, vous trouverez les meilleurs produits de la catégorie Hypermarchés et Supermarchés. Cette pub offre des réductions sur plus de 1212 produits, vous garantissant ainsi d'obtenir le meilleur prix sur les articles que vous achèterez ! Si vous tenez à réduire vos dépenses lors de votre prochaine visite chez Delhaize, n'oubliez pas de consulter l'intégralité des promos de la page 1 à la page 120. Vous trouverez sur la page actuelle des promotions sur les produits : aubergine, blender, feta, gril, mozzarella, paprika, azijn. Le prospectus Delhaize propose également de nombreuses autres réductions sur les produits : sandwich, bacon, feta, mozzarella, komkommer, basilicum. Si vous désirez faire des achats astucieux et économiser lors de vos prochaines courses chez Delhaize, ne manquez pas le dernier dépliant de la semaine, qui propose des prix incroyables et des remises exceptionnelles. Revenez sur Uw Folder tous les jours pour ne pas rater les formidables promotions proposées par vos magasins favoris.

Produits dans ce catalogue

EEN WEEK LEKKER ETEN KLAAR, START, PREPPEN MAAR! EXPRESS RIJSTSALADE MET KRUIDEN, TOMATENGAZPACHO SPINAZIEPESTO, RUCOLA MET BASILICUM EN EN MOZZARELLA GEITENKAAS-TAPENADE- 20 MIN GEMAKKELIJK €€€ 4 PERS. 943 BOTERHAMMEN    RIJSTWAFELS MET FETA, KOMKOMMER-PAPRIKASALADE, TOMATENDRESSING  30 MIN  GEMAKKELIJK  €€€  4 PERS.  Vetten: 8 g - Koolhydraten: 52 g KCAL/ PORT. 672 KCAL/ PORT. Vezels: 4 g - Eiwitten: 30 g Vetten: 38 g - Koolhydraten: 59 g Vezels: 5 g - Eiwitten: 20 g  15 MIN  FACILE  €€€  4 PERS. 891 KCAL/ PORT. Vetten: 48 g - Koolhydraten: 85 g Vezels: 8 g - Eiwitten: 27 g • 80 g jonge • 7,5 dl Big Tom ‘Spiced tomato juice’ • 1 meergranen houthakkersbrood • 2 potten geitenkaas natuur Le Larry • • • • (2 x 125 g) 1 pot zwarte olijventapenade (125 g) 8 el olijfolie 1 bosje basilicum Peper en zout 1 Snijd 2 sneetjes brood en mix ze in de beker van de mixer of de blender fijn met het koude tomatensap, de helft van de olijfolie en de blaadjes van 2 takjes basilicum. Breng verder op smaak. Neem je de gazpacho mee voor een picknick? Giet hem dan in een fles (bewaar ze in de koelkast en vervoer ze in een koeltas) of in een thermosfles. 2 Meng de geitenkaas met de rest van de olijfolie en peper. Snijd de rest van het brood in dikke sneetjes en verdeel ze in 2 stapeltjes. Besmeer de eerste stapel met de geitenkaas. Bestrijk de andere stapel met de tapenade en werk af met basilicumblaadjes. Voeg de sneetjes 2 per 2 samen tot boterhammen. Serveer ze bij de koude gazpacho of verpak ze. Doe ze in de koelkast en/ of vervoer ze in een koeltas. • • • • • spinazieblaadjes 100 g rucola 80 g pijnboompitten 20 g gepelde pistachenoten 250 g basmatirijst 110 g parmigiano • 2 bollen mozzarella di • • • • • bufala (2 x 125 g) 1 dl + 2 el olijfolie 1 bussel basilicum 1 bussel dille 1 bussel koriander Peper en zout 1 Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking, met een snufje zout. Spoel hem grondig onder koud water en laat uitlekken. 2 Gril intussen de fijngestampte pistachenoten en ¼ van de pijnboompitten op een matig vuurtje in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof. 3 Doe de rest van de pijnboompitten in de beker van de mixer en mix ze fijn met het basilicum, 1 dl olijfolie en 1⁄3 van de spinazie. Giet in een grote kom en meng met 60 g geraspte parmigiano. Breng verder op smaak. 4 Hak de dille, de koriander, 1⁄3 van de spinazie en 1⁄3 van de rucola. Voeg ze toe aan de rijst. Meng alles goed met de gegrilde pistachenoten en pijnboompitten, de rest van de parmigiano in schilfers en peper. 5 Meng de rest van de rucola en van de spinazie met 1 el olie. Snijd de mozzarellabollen in 4 en besprenkel ze met 1 el olie. 6 Dien koel op of bewaar in luchtdichte potten. Doe ze in de koelkast en/of vervoer ze in een koeltas. Ben je van plan om ook rijstwafels te bakken? Kook dan ineens 500 g rijst (bewaar de helft in de koelkast, als je de wafels de volgende dag wilt bakken). • • • • • • • • 3 eieren 1 grote aubergine 1 komkommer 1 rode paprika 100 g kerstomaten 150 g tomaten 50 g Kalamonolijven 250 g basmatirijst • • • • • • 100 g Griekse yoghurt natuur 150 g feta 8 el + 1 kl olijfolie 3 el ciderazijn 1 bussel oregano Peper en zout 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier. Snijd de aubergine in fijne schijfjes en schik ze op de ovenplaat. Smeer ze in met 2 el olijfolie, kruid ze met zout en schuif ze 15 min in de oven. 2 Kook intussen de rijst volgens de instructies op de verpakking. Spoel hem grondig onder koud water en laat hem goed uitlekken. 3 Meng de yoghurt met 1 kl olijfolie, peper en zout. 4 Schil de tomaten, snijd ze in stukken en mix ze met 5 el olijfolie, de azijn, peper en zout. 5 Ontpit de olijven en hak ze grof. Meng de rijst met de eieren, de verkruimelde feta, de olijven en de helft van de geriste oregano in een slakom. Breng verder op smaak. Verwarm 1 el olijfolie in een grote braadpan en schep er 6 kleine rijsthoopjes in. Bak ze aan de 2 kanten op een zacht vuurtje goudbruin tot wafels. Voorzie 2 bakbeurten, zo heb je 12 wafels. 6 Snijd de paprika en de komkommer (met de mandoline) in fijne schijfjes. Doe ze met de gehalveerde kerstomaten en de aubergines in een kom. 7 Meng, net voor het opdienen, de groenten met de tomatendressing en de rest van de oregano. Serveer het slaatje met de wafels. Ga je picknicken? Doe alles in afzonderlijke luchtdichte potten, bewaar ze in de koelkast en/ of vervoer ze in een koeltas. ICED TEA GREEN - DELHAIZE BIO Zin in ijsthee bij je picknick? Zeker als die bio en fairtrade is, zoals deze heerlijk verfrissende infusie van groene thee met rietsuiker en citroen. 90 D64_MealPrep.indd 90 25/05/20 09:26

Catalogues Delhaize

Pubs les plus populaires