Alles over je winkel en je boodschappen in een klik.
TEMPURA VAN SCAMPI, WASABISAUS
Voor 4 personen
Q 450 g gepelde garnaalstaarten 21/25 (kaliber
‘large’)
Q 300 g Griekse yoghurt
Q 150 g tempurapaneermix ‘Tempura batter mix’
Lobo
Q 1 kl wasabi
Q 1 frituurbad
Q 1 el kruidenmix ‘Thai mix’ Market Fresh
Q Zout
TARTE TATIN MET GELAKTE UIEN
EN TERIYAKISAUS
Voor 6 personen
Q 1 kg uien
Q 8 takjes tijm
Q 1 plak bladerdeeg
Q 25 g boter
Q Peper
Voor de teriyakisaus:
Q ½ citroen
Q 1 el honing
Q 5 cl sojasaus light
Q 5 cl mirin
Q 5 cl wijnazijn
RAVIOLI MET BURRATA EN BUTTERNUT
Voor 6 personen
Q 1 kleine butternut
butternut Q 2 sjalotjes
Q 50 g zwarte olijven
olijven Q 6 takjes bladpeterselie
Q 8 salieblaadjes
Q 3 burrata’s di bufala (125 g/stuk)
Q 100 g parmigiano
parmigiano Q 2 dl room
Q 2 dl droge witte wijn
wijn Q 2 kl honing
Q 4 el olijfolie
olijfolie Q Peper en zout
Voor het raviolideeg:
Q 3 eidooiers
Q 300 g volkorenbloem
Q 3 cl olijfolie
Q ½ kl zout
PASTA MET RAGÙ VAN EVERZWIJN
Voor 8 personen
Q 1 kg everzwijnragout
Q 240 g pancetta carbonara
Q 2 wortelen
wortelen Q 250 g champignons
Q 450 g zilveruitjes
zilveruitjes Q 1 teentje knoflook
Q 1 takje rozemarijn
Q 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz
Q 1 kg pasta ‘Mafaldine’ De Cecco
Q 70 g pecorino
Q 2,5 dl rode wijn
Q 8 dl wildfond
Q 1 kruidentuiltje
Q Peper en zout
SCAMPI MET TOMATENFONDUE
Voor 4 personen
Q 450 g gepelde garnaalstaarten 21/25 (kaliber
‘large’)
Q 2 grote vlezige tomaten
Q 2 teentjes knoflook
Q 1 bussel basilicum
Q 1 dl + 3 el olijfolie
Q Espelettepeper
Q Peper en zout
GAMBACAPPUCCINO
Voor 4 personen
Q 400 g hele garnalen
Q 1 grote tomaat
Q 1 preiwit
Q 1 biowortel
Q 1 selderstengel
Q 2 teentjes knoflook
Q 225 g room met 40% V.G.
Q 1 dl witte vermout
Q 2 visbouillonblokjes
Q 4 el olijfolie
Q 1 dopje saffraandraadjes
Q Peper en zout
VELOUTÉ VAN AARDPEREN
MET TRUFFELEMULSIE
Voor 8 personen
Q 1 kg aardperen
Q 2 uien
Q 4 takjes tijm
Q 1 bokaal ‘Geconcentreerde groentebouillon
vegan’ Fundo
Q 4 el olijfolie
Q Peper en zout
Voor de garnituur:
Q 6 takjes waterkers
Q 50 g carpaccio van zomertruffels in olijfolie
Q 2 dl room
BRIOCHETOASTS MET GEROOKTE
FOREL EN HARINGPARELTJES
Voor 4 personen
Q 125 g gerookte forelfilets
Q 25 g haringpareltjes
Q ½ rode ui
Q 4 takjes dille
Q 4 sneetjes brioche
Q 150 g verse kaas natuur
Q 3 el olijfolie
Q 1 snufje kruidenmix ‘Vis knoflook & tijm’ Delhaize
Q Peper en zout
MADELEINES MET GEROOKTE ZALM
Voor 12 stuks
Q 70 g gerookte zalm
Q 2 eieren
Q 1 lente-ui
Q 2 takjes dille
Q 50 g parmigiano
Q 20 g zure room
Q 65 g boekweitmeel
Q 65 g bloem
Q 1 kl bakpoeder
Q 100 g gezouten boter
Q Peper
CARPACCIO VAN ZALMDUO
EN EXOTISCH FRUIT,
RODEBIETENDRESSING
Voor 4 personen
Q 180 g zalmhaasje
zalmhaasje Q 140 g gerookte zalm
Q ½ ananas
ananas Q ½ mango (niet te rijp)
Q 2 passievruchten
passievruchten Q 12 korianderblaadjes
Q 12 basilicumblaadjes
Voor de rodebietendressing:
Q 200 g gekookte babybietjes
Q 2 limoenen
limoenen Q 2 cm gember
Q 1 kl honing
honing Q 4 el olijfolie
Q Espelettepeper
Q Zout
BRIOCHETOAST MET CHAMPIGNONS
EN GEPOCHEERD EI
Voor 4 personen
Q 4 eieren
Q 400 g paddenstoelenmix, naar keuze
Q 1 rode ui
Q 4 takjes bladpeterselie
Q 4 sneetjes brioche
Q 20 g boter
Q 3 el olijfolie
Q Peper en zout
VULLING MET APPELEN,
LEVERTJES EN ROZIJNEN
Voor 10 personen
Q 750 g ongekruid varkens- en kalfsgehakt
Q 250 g kippenlevertjes
Q 1 kleine rode ui
Q 1 + ½ bioappel
Q 4 takjes tijm
Q 125 g mix 3 rozijnen
Q 1 kl gemalen kaneel
Q Peper en zout