Catalogue Delhaize - 01er/12/2021 - 31/01/2022 - EXPIRÉ - page 126 *

thumbnail - Catalogue Delhaize - 01/12/2021 - 31/01/2022 - Produits soldés - ananas, tarte, brioche, madeleines, champignon, carpaccio, ravioli, velouté, pancetta, burrata, Heinz, wasabi. Page 126.
126 / 131

* Offre valable dans tous les magasins Delhaize

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
Alles over je winkel en je boodschappen in een klik. TEMPURA VAN SCAMPI, WASABISAUS Voor 4 personen Q 450 g gepelde garnaalstaarten 21/25 (kaliber ‘large’) Q 300 g Griekse yoghurt Q 150 g tempurapaneermix ‘Tempura batter mix’ Lobo Q 1 kl wasabi Q 1 frituurbad Q 1 el kruidenmix ‘Thai mix’ Market Fresh Q Zout TARTE TATIN MET GELAKTE UIEN EN TERIYAKISAUS Voor 6 personen Q 1 kg uien Q 8 takjes tijm Q 1 plak bladerdeeg Q 25 g boter Q Peper Voor de teriyakisaus: Q ½ citroen Q 1 el honing Q 5 cl sojasaus light Q 5 cl mirin Q 5 cl wijnazijn RAVIOLI MET BURRATA EN BUTTERNUT Voor 6 personen Q 1 kleine butternut butternut Q 2 sjalotjes Q 50 g zwarte olijven olijven Q 6 takjes bladpeterselie Q 8 salieblaadjes Q 3 burrata’s di bufala (125 g/stuk) Q 100 g parmigiano parmigiano Q 2 dl room Q 2 dl droge witte wijn wijn Q 2 kl honing Q 4 el olijfolie olijfolie Q Peper en zout Voor het raviolideeg: Q 3 eidooiers Q 300 g volkorenbloem Q 3 cl olijfolie Q ½ kl zout PASTA MET RAGÙ VAN EVERZWIJN Voor 8 personen Q 1 kg everzwijnragout Q 240 g pancetta carbonara Q 2 wortelen wortelen Q 250 g champignons Q 450 g zilveruitjes zilveruitjes Q 1 teentje knoflook Q 1 takje rozemarijn Q 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz Q 1 kg pasta ‘Mafaldine’ De Cecco Q 70 g pecorino Q 2,5 dl rode wijn Q 8 dl wildfond Q 1 kruidentuiltje Q Peper en zout SCAMPI MET TOMATENFONDUE Voor 4 personen Q 450 g gepelde garnaalstaarten 21/25 (kaliber ‘large’) Q 2 grote vlezige tomaten Q 2 teentjes knoflook Q 1 bussel basilicum Q 1 dl + 3 el olijfolie Q Espelettepeper Q Peper en zout GAMBACAPPUCCINO Voor 4 personen Q 400 g hele garnalen Q 1 grote tomaat Q 1 preiwit Q 1 biowortel Q 1 selderstengel Q 2 teentjes knoflook Q 225 g room met 40% V.G. Q 1 dl witte vermout Q 2 visbouillonblokjes Q 4 el olijfolie Q 1 dopje saffraandraadjes Q Peper en zout VELOUTÉ VAN AARDPEREN MET TRUFFELEMULSIE Voor 8 personen Q 1 kg aardperen Q 2 uien Q 4 takjes tijm Q 1 bokaal ‘Geconcentreerde groentebouillon vegan’ Fundo Q 4 el olijfolie Q Peper en zout Voor de garnituur: Q 6 takjes waterkers Q 50 g carpaccio van zomertruffels in olijfolie Q 2 dl room BRIOCHETOASTS MET GEROOKTE FOREL EN HARINGPARELTJES Voor 4 personen Q 125 g gerookte forelfilets Q 25 g haringpareltjes Q ½ rode ui Q 4 takjes dille Q 4 sneetjes brioche Q 150 g verse kaas natuur Q 3 el olijfolie Q 1 snufje kruidenmix ‘Vis knoflook & tijm’ Delhaize Q Peper en zout MADELEINES MET GEROOKTE ZALM Voor 12 stuks Q 70 g gerookte zalm Q 2 eieren Q 1 lente-ui Q 2 takjes dille Q 50 g parmigiano Q 20 g zure room Q 65 g boekweitmeel Q 65 g bloem Q 1 kl bakpoeder Q 100 g gezouten boter Q Peper CARPACCIO VAN ZALMDUO EN EXOTISCH FRUIT, RODEBIETENDRESSING Voor 4 personen Q 180 g zalmhaasje zalmhaasje Q 140 g gerookte zalm Q ½ ananas ananas Q ½ mango (niet te rijp) Q 2 passievruchten passievruchten Q 12 korianderblaadjes Q 12 basilicumblaadjes Voor de rodebietendressing: Q 200 g gekookte babybietjes Q 2 limoenen limoenen Q 2 cm gember Q 1 kl honing honing Q 4 el olijfolie Q Espelettepeper Q Zout BRIOCHETOAST MET CHAMPIGNONS EN GEPOCHEERD EI Voor 4 personen Q 4 eieren Q 400 g paddenstoelenmix, naar keuze Q 1 rode ui Q 4 takjes bladpeterselie Q 4 sneetjes brioche Q 20 g boter Q 3 el olijfolie Q Peper en zout VULLING MET APPELEN, LEVERTJES EN ROZIJNEN Voor 10 personen Q 750 g ongekruid varkens- en kalfsgehakt Q 250 g kippenlevertjes Q 1 kleine rode ui Q 1 + ½ bioappel Q 4 takjes tijm Q 125 g mix 3 rozijnen Q 1 kl gemalen kaneel Q Peper en zout

Autres catalogues Delhaize

Derniers catalogues