Catalogue Delhaize - EXPIRÉ - page 89 *

thumbnail - Catalogue Delhaize - Produits soldés - salade, courgette, croissant, champignon, carpaccio, ratatouille, gazpacho, féta, fromage, mozzarella, burrata, Lion, smoothie, Spritz. Page 89.
89 / 97

* Offre valable dans tous les magasins Delhaize

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
Delhaize magazine #63 Receptenindex ONTBIJTEN € € Dipsausjes en rauwkost in bokalen .. 27 VOORGERECHTEN Gazpacho met frambozendressing ..................................15 Slarolletjes met sinaasappelpindadressing .............................................. 37 Siciliaanse carpaccio van sinaasappel, burrata en basilicumsorbet ..................64 € € € BIJGERECHTEN Gegrilde mais met kruidenboter ............5 Saladedressing ...........................................43 Instant dressings .......................................44 € LUNCH € € HOOFDGERECHTEN € € € Aardappelsalade met rosbief ............. 27 Pastasalade met dukkah, geroosterde groenten en mozzarella ........................ 27 Felgroene salade met zachtgekookte eieren ..............................44 Gegrilde groentesalade met feta en kikkererwten .........................................44 Gegrilde meloensalade met mozzarella di bufala .................................44 Hummus van gegrilde wortelen, little gem en feta ...................................... 50 LEGENDE € WAT?! Deze zomer gaat je Delhaize magazine 100% digitaal! Neem je e-zines dus overal met je mee, klik erop los en ga onze 4 keukenuitdagingen aan. Yay! NAGERECHTEN Club bagnats met vitello tonnato ........ 27 € EXCLUSIEVE RECEPTEN Gegrilde forel met rozemarijn en express ratatouille ....................................54 Gevuld brood in papillot en gegrilde berloumi ........................................................ 57 Tomahawk met chimichurri en koolsla met yoghurt ................................ 57 Bagnatbroodjes met pulled pork en gegrilde courgettes ........................... 57 Geparfumeerde rundsbrochettes en lauwe quinoasalade ..........................61 Gelakte brochettes van champignons en rijstsalade met pindanoten .............61 Falafels met baba ganoush en Libanese tabouleh ...................................65 IJslands roggebrood met vissalade ......67 Mexicaanse kipbrochettes met maispuree ...........................................67 Gegrilde sardientjes en Portugese piri-pirisaus ................................................67 Gevuld picknickbrood .............................69 Croissants met honing en pecannoten ............................................. 77 Gegrilde boterhammen met geitenkaas, appel, vijgen en honing ........................... 77 APERITIEF € +36 € Kies voor flexi! Pimp je mosselen! Cobblers met abrikozen, kersen en cashewnoten .........................................83 Cheesecake-sandwiches met frambozen ....................................................83 Empanada’s met aardbeien ..................83 DRANKEN € € € € € € Gearomatiseerd water in bokaaltjes ...25 Tropic Daiquiri ...........................................46 Pomy Plage ...................................................46 Pink Paradise ..............................................46 Raspberry Spritz ........................................ 47 Almond Colada ........................................... 47 Smoothie met peren, honing en gember ..................................................... 77 Trek naar de camping! Haal je inspiratie uit de wijde wereld! RECEPT VOOR MINDER DAN € 3/PERS. VEGGIE VEGAN GLUTENVRIJ LACTOSEVRIJ DIEPVRIESPRODUCT De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit van een perzik; volume-af- of -toename (bijv. koken van rijst) ...). Deze omrekeningsfactoren werden toegepast o.b.v. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd. COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402.206.045 Brand & Go-to-Market Director: Charlotte Chaidron Digital Content & Sponsoring Manager: Ward Paumen Content & Owned Media Manager: Valérie Callier Hoofdredacteur: Vincent Lens Art Director: Lot Van Riel Redactiecomité: Isabelle Deneys, Céline Joos, Laurien Lelievre - Damit, Audrey Vandenberghe, Charlotte Van Der Perre, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Ellen Van Gool, Loïc Van Impe Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters Vormgevers: Pierre Saysouk, Eric Verdonck Studio: Aline Geuquet, Brit Taels, Guy Van Haerenborgh Redactie recepten: Gema Gomez Copywriters: Alice Amant, Noémie Demets, Charline Devoldere, Lisa Lefever, Catherine Quadens, Evelyn Verhestraeten Vertalers: Fleur De Grauwe, Caroline De Vroey, Tony Geudens Eindcorrectie: Caroline Coppens, Noémie Demets, Filip Leloup Productie: Gicom Producers: Babette Crevits, Laura De Vylder, Emilie Mascia Drukwerk: T'HOOFT Reclameregie: Gicom, [email protected] 89

Autres catalogues Delhaize

Derniers catalogues