Télécharger un catalogue manquant

Catalogue Lidl - page 16 - EXPIRÉ *

Catalogue Lidl - page 16 - EXPIRÉ *

1 ... 16 ... 69
Catalogue Lidl - Produits soldés - blender, butternut, jus. Page 16.
1 ... 16 ... 69

Faites défiler le catalogue promotionnel de Lidl valable du - au -.Sur 68 pages du prospectus en cours de validité, vous trouverez les meilleurs produits de la catégorie Hypermarchés et Supermarchés. Si vous voulez économiser sur vos prochains achats à Lidl, n'oubliez pas de parcourir l'integralité des offres de la page 1 à 68. Si vous souhaitez acheter intelligemment et faire des économies conséquentes sur vos prochains achats chez votre magasin Lidl préféré, vous ne devriez pas louper le prospectus plein de prix incroyables et de rabais merveilleux. Revenez sur Uw Folder chaque jour et vous ne manquerez aucune des bonnes affaires proposées par votre détaillant préféré.

* Offre valable dans tous les magasins Lidl
Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
Held van de dag GEVULDE KALKOEN met kastanje, wintergroenten en gekookte appels met veenbessen € 7,29/persoon • 4 personen • 180 minuten GEVULDE kalkoenrollade DIT HEB JE NODIG 1 kalkoen • 1 ui • 1/2 stengel bleekselder • 1 wortel • 250 ml witte wijn • 250 ml kippenbouillon • 300 g boter • 1 takje verse tijm met butternut, VEENBESSEN & pecannoten € 3,41/persoon • 4 personen • 45 minuten Voor de vulling 100 g gedroogde ham, fijngehakt • 220 g varkensgehakt • 220 g kippengehakt • 1 ei • 90 ml room • 175 g kastanjes in bokaal • mespunt cayennepeper • gekookte appels • veenbessensaus DIT HEB JE NODIG 1 butternut • 2 tenen knoflook • 4 sjalotjes of 1 ui • olijfolie • boter • pecannoten • 100 g gedroogde veenbessen • glaasje water • 2 el honing • peper en zout • kalkoenborst ZO MAAK JE HET KLAAR ZO MAAK JE HET KLAAR 1 Meng alle ingrediënten voor de vulling in een kom. 1 Snij de butternut in kleine blokjes. Verwarm de oven voor op 170°C. 2 Snij de knoflook en sjalot of ui fijn. 2 Vul de kalkoen met de vulling en naai dicht. Gebruik eventueel een prikker om vast te zetten. 3 Verwarm een ruime steelpan met 1 el olijfolie en een klontje boter. Stoof de knoflook en ui glazig. Voeg de butternut en veenbessen toe en giet er een glaasje water bij. Plaats een deksel op de steelpan en stoof in 10 minuten op een laag vuurtje de butternutblokjes gaar. Haal het deksel van de pan, lepel de honing over de butternut en verhoog het vuur. Laat het geheel nog even krachtig verder garen en lichtjes karameliseren tot het meeste vocht verdampt is en de butternutblokjes gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout. 3 Kruis de poten en bind ze bij elkaar. 4 Schil en snijd de groenten (ui, bleekselder, wortel) grof en schik ze in de braadslee. Giet er de wijn en bouillon bij. Verdeel de boter. Leg de helft in de braadslee tussen de groenten en wrijf met de andere helft de kalkoen in. Leg de kalkoen op de groenten en braad 2,5 tot 3 uur. Bestrijk hem enkele malen met het braadvocht tijdens het garen in de oven. 4 Vlinder de kalkoenborst. Leg de kalkoenborst open en vul met het pas bereide butternutmengsel. Rol op en maak vast met keukentouw. 5 Verdeel net voor het uit de oven halen nog kort 1 takje tijm over de kalkoen en laat deze nog 10 minuten smaak afgeven. 6 Haal de kalkoen uit de oven. Dek af met aluminiumfolie en 5 Verwarm de oven op 180°C. Plaats de kalkoenborst in laat een 30-tal minuten rusten voor het versnijden. een braadslee. Besprenkel met peper, zout en olijfolie. Plaats de kalkoenborst in de oven en gaar 25 minuten. Leg er een klontje boter op en gaar nog 10 minuten. 7 Pureer de vrijgekomen jus en de groenten in een blender. Kook eventueel in of bind tot een saus voor het serveren. 16

Catalogues Lidl

Pubs les plus populaires