Télécharger un catalogue manquant

Catalogue Lidl - page 47 - EXPIRÉ *

Catalogue Lidl - page 47 - EXPIRÉ *

1 ... 47 ... 69
Catalogue Lidl - Produits soldés - butternut, whiskey. Page 47.
1 ... 47 ... 69

Faites défiler le catalogue promotionnel de Lidl valable du - au -.Sur 68 pages du prospectus en cours de validité, vous trouverez les meilleurs produits de la catégorie Hypermarchés et Supermarchés. Si vous voulez économiser sur vos prochains achats à Lidl, n'oubliez pas de parcourir l'integralité des offres de la page 1 à 68. Si vous souhaitez acheter intelligemment et faire des économies conséquentes sur vos prochains achats chez votre magasin Lidl préféré, vous ne devriez pas louper le prospectus plein de prix incroyables et de rabais merveilleux. Revenez sur Uw Folder chaque jour et vous ne manquerez aucune des bonnes affaires proposées par votre détaillant préféré.

* Offre valable dans tous les magasins Lidl
Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
toast pompoenconfituur met GEROOKTE eend en dadelS appel-kaneel whiskey smash € 1,87/persoon• 4 personen • 60 minuten DIT HEB JE NODIG 2 delen whiskey • 1 deel kaneelsiroop • 1 deel appelcider • citroensap • 3 plakjes granny smith appel • 6 takjes munt € 0,68/persoon • 1 glas • 5 minuten DIT HEB JE NODIG 4 stukjes toast of geroosterd brood • 4 fijngehakte dadels • 100 g gerookte eend • enkele takjes tijm • peper en zout ZO MAAK JE HET KLAAR 1 Shake de whiskey, appelcider en kaneelsiroop* met een shaker. Voor de confituur 450 g butternut • 2 el olijfolie • 250 g witte suiker • sap van 1/2 citroen • 3 el bruine rum • 1 kl gember, geraspt • 1 snuifje kaneel • verse tijm, naar smaak 2 Besprenkel de schijfjes appels met wat citroensap. ZO MAAK JE HET KLAAR 3 Giet het drankje vervolgens in een mooi glas en werk verder af met de plakjes appel en de takjes munt. Leg de blokjes in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Rooster in 25 minuten gaar. * Gebruik kaneelsiroop afkomstig uit gekaramelliseerde appels uit het Lidl Delicieux-assortiment. 1 Verwarm de oven voor op 200° C. Snij de butternut in blokjes. 2 Doe de geroosterde butternut in een kookpot. Giet de suiker over de butternut en pers er het sap van een halve citroen bij. Voeg de bruine rum toe, samen met het snuifje kaneel, blaadjes tijm (ongeveer van 2 takjes) en de geraspte gember. 3 Laat gedurende 30-40 minuten opkoken. Roer ongeveer elke 10 minuten de confituur goed door. 4 Giet warm in steriele weckpotten. Sluit af en keer ze om. Laat zo afkoelen. 5 Smeer de pompoenconfituur op de toastjes en schik daarop plakjes eend, stukjes dadel en een takje tijm. 47

Catalogues Lidl

Pubs les plus populaires