Télécharger un catalogue manquant

Catalogue Lidl - page 53 - EXPIRÉ *

Catalogue Lidl - page 53 - EXPIRÉ *

1 ... 53 ... 69
Catalogue Lidl - Produits soldés - canard, porto, vin. Page 53.
1 ... 53 ... 69

Faites défiler le catalogue promotionnel de Lidl valable du - au -.Sur 68 pages du prospectus en cours de validité, vous trouverez les meilleurs produits de la catégorie Hypermarchés et Supermarchés. Si vous voulez économiser sur vos prochains achats à Lidl, n'oubliez pas de parcourir l'integralité des offres de la page 1 à 68. Si vous souhaitez acheter intelligemment et faire des économies conséquentes sur vos prochains achats chez votre magasin Lidl préféré, vous ne devriez pas louper le prospectus plein de prix incroyables et de rabais merveilleux. Revenez sur Uw Folder chaque jour et vous ne manquerez aucune des bonnes affaires proposées par votre détaillant préféré.

* Offre valable dans tous les magasins Lidl
Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
EASY, SERVE OVER ICE AND ENJOY! Canard au vin met gepofte rode ui en pastinaakfrietjes € 4,20/persoon • 4 personen • 90 minuten DIT HEB JE NODIG 4 eendenbouten • 2 uien • 1 teen look • kruidentuiltje • 1 el bloem • 1dl rode wijn • 1dl rode porto • sap van 1 sinaasappel • 4 el honing • enkele klontjes boter • enkele takjes tijm • peper en zout • 6 rode uien • 4 stronkjes witloof Voor de pastinaakfrietjes 1 kg pastinaak • grof zout • olijfolie ZO MAAK JE HET KLAAR 1 Verwarm de oven voor op 160° C. Snij de ui in fijne stukjes. Pel en hak het teentje look en plet tot pulp. BELLINI BIANCO SPRITZ ROSATO SPRITZ FIERO SPRITZ Sweet peach 2 Zet een zeer ruime stoofpot op een matig vuur. Smelt een groot klontje boter in deze pot. Leg de eendenbouten op de velkant in de bruisende boter. Kruid ze met een beetje zout en peper. Laat het vlees zo’n 4 tot 5 minuten kleuren en draai de bouten om. Haal ze een paar minuten later uit de pan en zet het vlees opzij. Smooth taste with lemon note 3 Doe de ui en de lookpulp in de pot met het braadvet. Roer en stoof glazig in enkele minuten. 4 Voeg de bloem toe aan de gestoofde uien. Laat de bloem kort meebakken. Voeg het kruidentuiltje, de tijm en de eendenbouten toe. Blus het geheel met de rode wijn, de rode porto en giet het sap van de sinaasappel erbij. Voeg tenslotte de honing toe. 5 Plaats het deksel op de stoofpot en schuif de stoofpot in de hete oven van 160° C. Laat ongeveer 1 uur en 15 minuten garen. 6 Schuif de laatste 30 minuten een ovenschaal met de rode uien bij in de oven. Haal de gegaarde uien er vervolgens uit, verwijder de schil en halveer ze. Besprenkel ze met wat peper en zout en een beetjes olijfolie. Verdeel de ui bij de eendenbouten en serveer het gerecht met lekkere pastinaakfrietjes en een stronkje gebakken witloof. 53 Mix of spicy notes and raspberry Citrusy sweet bitter taste Ons vakmanschap drink je met verstand

Catalogues Lidl

Pubs les plus populaires