SAMEN KOKEN
EXCLUSIEF BIJ LIDL
Koken als een echte chef
met Lionel Rigolet
kwalitatief keukengerief
Lionel Rigolet staat sinds
2006 aan het hoofd van
het Brusselse restaurant
Comme chez Soi.
Het restaurant bestaat
ondertussen al bijna
honderd jaar en staat
voor een subtiele
mengeling van
vernieuwing en
vakkennis. Wil jij ook
koken als een echte
chef? Met ons Masterpro
by Lionel Rigolet-gamma
til je je gerechten naar
een hoger niveau!
tegen Lidl-prijzen
Lionel Rigolet
Recept van Lionel Rigolet
BLACK ANGUS, AARDAPPELEN
MET BIESLOOK, BÉARNAISE MET
HAZELNOOTBOTER
4 personen
24
35 min.
Al onze recepten vind je op
DEKEUKENVANLIDL.BE
DIT HEB JE NODIG
• 800 gr Black Angus rib steak • 300 g gekookte aardappelen • 7 g gehakte bieslook
• 20 g boter • 1 eigeel • 80 g eierdooiers • 80 ml bruiswater • 40 g gastrique
• 20 g kruidenmengsel (10 g gehakte kervel en 10 g gehakte dragonblaadjes)
• 100 g fijngehakte sjalotjes • 40 ml droge witte wijn • 10 ml azijn • 5 g gedroogde dragon
• 1/2 theelepel gemalen witte peper • grof zout • olijfolie • peper en zout • boter