Catalogue SPAR - 01er/02 - 28/02/2023 - EXPIRÉ - page 16 *

thumbnail - Catalogue SPAR - 01/02/2023 - 28/02/2023 - Produits soldés - Boni, Kwak. Page 16.
16 / 101

* Offre valable dans les magasins SPAR suivants

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
L e kk e r me t e e n bol ijs of e e n dot slagroom! Tatin van conference­peer en marsepein 6 personen . 1u 6 conferenceperen 150 g Boni marsepein 1 pak Boni vers bladerdeeg 40 g rietsuiker 5 steranijs 60 g Spar roomboter zeste en sap van 1 kleine citroen extra: tatinvorm 24 cm Ø Kwak Amber (8,4%) • fruitige en aandachtige aroma’s en een vol en licht bruisend mondgevoel • kruidige toon van koriander en hop 16 Ons vakmanschap drink je met verstand 1. Maal de steranijs fijn in de blender of kruidenmolen. 2. Voeg ½ toe aan de rietsuiker. Doe de rest in het hakmolentje met de marsepein en de citroenzeste en mix tot korrelig kruim. 3. Verwarm de oven voor op 200°C. 4. Snij de boter in blokjes en doe samen met de rietsuiker in de tatinpan. Zet 15 min in de oven. 5. Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis. 6. Leg de peerhelften met de bolle kant naar beneden in de gesmol­ ten karamel en strooi er marse­ peinkruim over. 7. Dek af met een vel bladerdeeg en stop de deegranden stevig onder de peren. Maak inkepingen in het deeg zodat de stoom kan ont­ snappen. 8. Bak goudbruin en gaar in 30 min. 9. Maak de randen los, zet een bord op de vorm en draai om.

Autres catalogues SPAR

Derniers catalogues