Catalogue SPAR - 01er/03 - 31/03/2023 - EXPIRÉ - page 41 *

thumbnail - Catalogue SPAR - 01/03/2023 - 31/03/2023 - Produits soldés - sel, pastis. Page 41.
41 / 109

* Offre valable dans les magasins SPAR suivants

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
special Papillot met zeebaars en lentegroenten 4 personen . 40 min 800 g Spar zeebaarsfilet 2 jonge wortelen 100 g verse erwtjes 2 lente-uien 50 g groene aspergepunten witte selder kleine venkel enkele takjes verse oregano, tijm en rozemarijn pastis, vermout of witte wijn extra: stevige aluminiumfolie Vouw niet té strak, zodat er nog ruimte is voor de stoom. Albert Bichot Vieilles Vignes de Chardonnay Bourgogne, Frankrijk • aroma’s van citrus, bloemen, honing en gedroogd fruit • rond, evenwichtig en levendig 1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Snij de wortelen en venkel in juli­ enne, hou het venkelgroen apart. 3. Snij de lente-uien in schuine ringen, de asperges en jonge sel­ derstengels in schuine stukken. 4. Pluk blaadjes en naaldjes van de oregano, tijm en rozemarijn. 5. Leg 4 grote vellen aluminiumfolie klaar naast elkaar. Leg op de onder­ ste helft van de folie een hoopje wortel en venkel met daarop lente-ui. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. 6. Schik de vis erop. Kruid met peper en zout. 7. Verdeel de rest van gesneden groenten, de erwtjes en verse kruiden erover. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. 8. Vouw de aluminiumfolie dicht, vouw de zijkanten naar boven toe, niet te strak zodat er ruimte is voor de stoom. Besprenkel met een scheutje witte vermout of wijn en sluit de laatste opening stevig. 9. Gaar ± 20 min in de voorverwarm­ de oven, afhankelijk van de dikte van de vis. Ons vakmanschap drink je met verstand 41

Autres catalogues SPAR

Derniers catalogues