Catalogue SPAR - 01er/03 - 31/03/2023 - EXPIRÉ - page 46 *

thumbnail - Catalogue SPAR - 01/03/2023 - 31/03/2023 - Produits soldés - salade, Boni, couscous. Page 46.
46 / 109

* Offre valable dans les magasins SPAR suivants

Voir plus

Produits dans ce catalogue

 
Salade van parel­ couscous met gekaramelliseerde worteltjes en lamskoteletjes 4 personen . 45 min 250 g parelcouscous 8 el Spar cashewnoten 2 sinaasappelen 2 bakjes Spar granaatappelpitten 1 rode ui 4 lente-uien 4 takjes tijm 2 takjes rozemarijn 1 rode picantinapeper 4 tenen look 12 lamskoteletten sap van 2 sinaasappelen bussel jonge wortelen Boni olijfolie marinade: za’atar Boni olijfolie dressing: 6 el Boni vloeibare honing 2 el Boni sojasaus 1 rode chilipeper 1 kl sesamolie 8 el Boni olijfolie sap van 1 citroen sap van 1 sinaasappel 1. 2. 3. 4. 5. 6. 46 Marinade: bestrijk de lamskoteletjes met za’atar en overgiet met olijfolie. Dressing: hak de chilipeper fijn en klop de dressingingrediënten door elkaar. Zet opzij. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de wortelen, snij dikke exempla­ ren in de lengte doormidden en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met cashewnoten. Hak de picantinapeper fijn en strooi over de wortelen. Steek er tijm, onge­ pelde knoflooktenen en rozemarijn tussen, besprenkel met olijfolie en overgiet met sinaasappelsap. Kruid met peper en zout. Dek af met alumi­ niumfolie en bak 25 min in de voorver­ warmde oven. Verwijder de folie en bak nog 20 min. Knijp de gare look over de wortelen. Smeer de lamskotelett en goed in om een smaakvol korstje te bek ome n. 7. Pel de rode ui en snipper fijn. Snij de lente-ui in fijne ringetjes. 8. Pel de sinaasappelen à vif en snij de partjes in stukjes. 9. Kook de parelcouscous gaar en schep de sinaasappel, rode ui, lente-ui en granaatappelpitten erdoor. 10. Schik de wortelen met cashewnoten er­ naast en overgiet alles met de dressing. 11. Kruid de koteletjes met zout, bak goud­ bruin en serveer bij de parelcouscous­ salade. Za’wat? Za’atar is een kruiden­ mengeling die vooral in de Midden-Oosterse keuken gebruikt wordt. Het is een mengsel van sesamzaad, sumak, tijm, oregano en komijn.

Autres catalogues SPAR

Derniers catalogues