Vier 20 jaar KOOK magazine met
ICONISCHE COCKTAILS
THE BOTANIST & TONIC
• 5 cl The Botanist
• 10 cl Premium Tonic Water
.
Garneer met een partje grapefruit
en een takje tijm.
COINTREAU
THE ORIGINAL MARGARITA
• 3cl Cointreau
• 5 cl Tequila
• 2 cl lime
COINTREAU
7-SM30
JUTH
165
OOKBOR
X
BATORU
AR000 21HRZ
STARS UIJOR
ITAUP
CUNIQUE
'TU
141
GLENETE & FOR
AAD
حمد اور معین دا د
TRA ROLOSs dieci
GOOM 31011
SEVE SEYLE
PO
1331
HIZLA
F
THE BOTANIST
SLAY DRY G
TEL
22
OBUWALE
VILLA MASSA & TONICA
.
• 5-6 grote ijsblokken
• 5 cl ijskoude Villa Massa Limoncello
• 10 cl Tonic
• 3-4 verse basilicumblaadjes
PIANO SORRENTO ITALIA
VILLA MASSA
MASSA
VILLA
GRANT'S & COLA
• 5-6 grote ijsblokken
• 5 cl Grant's Triple Wood
• 15 cl cola
ELLA MASS
Garneer met een schijfje
verse sinaasappel.
COINTREAU THE BOTANIST VILLAMASSA G Grant's
ISLAY DRY GIN
DAL 1890
TOGETHER
CHANGES EVERYTHING
Ons vakmanschap drink je met verstand.