index
Je vindt ons op de sociale netwerken
APERITIEF BRUSCHETTE
HOOFDGERECHTEN
Avocado-meloensalade........................................................26
Panzanella...................................................................................39
Pizza met tomatencarpaccio.............................................38
Rolletjes van gegrilde aubergine met quinoa en
cashewnotenroom..................................................................08
BOTERS, MARINADES
EN VINAIGRETTES
Barbecuemarinade................................................................45
Citroen-limoenboter.............................................................49
Marinade met harissa...........................................................45
Marinade met rode wijn......................................................45
Marinade met sinaasappelsap..........................................45
Mediterrane boter...................................................................49
Vinaigrette met gember.......................................................47
Mierikswortelboter................................................................49
Vinaigrette met mosterd en honing..............................47
Vinaigrette met tomaat........................................................47
DESSERTS
Aardbeientaart met slagroom en basilicum.............29
IJsjes met prosecco braambessen..................................26
DRANKEN
Sangria verde............................................................................23
66
Carrefour Food Magazine | juni 2023
Maak tijd voor jezelf,
dan zorgen wij voor
je boodschappen.
Volgend nummer beschikbaar
vanaf 28 juni 2023
Voedingsinformatie
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept
de voedingswaarden en verklarende symbolen.
Recepten op basis van producten die wel
of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
met gluten
zonder gluten
met
dierlijke melk
Recepten op basis van producten die wel
of geen ‘natuurlijke melk’ bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
zonder
dierlijke melk
veggie
Recepten die geen of wel dierlijk vlees
bevatten. Controleer niettemin de
ingrediëntenlijst op de verpakking.
niet veggie
TA
AN A
E
V
BIJGERECHTEN
Deel je heerlijke ideeën
met de hashtag #FOODACTER
IGE
RD
Burgers van zoete aardappel met halloumi en
komkommersalade.................................................................17
Caesarsalade met krokante kip.......................................57
Côte à l’os in een pittige marinade met
quinoasalade..............................................................................36
Gegrilde courgette met halloumi en
linzensalade................................................................................07
Gekaramelliseerde spareribs met groentesalade.37
Gemengde salade met frambozen..................................26
Gevulde aubergines op Griekse wijze..........................18
Gevulde courgette met spekjes en cheddar..............57
Gevulde forel met appel-watermeloensalsa.............40
Gevulde zoete aardappel met room, maïs, rode
bonen en kaas............................................................................58
Lasagne met ham, courgette, tomaat en
mozzarella....................................................................................32
Nacho’s met gehakt en cheddar.......................................18
Pasta met verse spinazie en kerstomaten .....................58
Paella met gegrilde venkel..................................................11
Pittige kippenbrochettes met pindasaus en
radijzensalsa..............................................................................41
Pollak in papillot op z’n Italiaans......................................56
Salade met aardbeien en mozzarella............................33
Salade van gegrilde groenten met bulgur ..................16
Tatintaart met tomaten........................................................31
Zalm in papillot met bloemkoolcouscous...................42
Schrijf je in op onze newsletter op
WWW.CARREFOUR.BE
PL
Avocado, tomaat en balsamico.........................................61
Carpaccio van courgette en Parmezaanse kaas.....61
Crème van tonijn-mascarpone en appelkappers..61
Gegrilde artisjok en geitenkaas ......................................61
Gegrilde aubergine, feta, tomaat en munt..................61
Gegrilde paprika en kappertjes.......................................61
Gorgonzola, vijgen en honing............................................61
Mierikswortel, rosbief en gekaramelliseerde ui ....61
Parmaham en gekaramelliseerde venkel...................61
Ricotta, druiven en tijm........................................................61
R S I E
WWW.CARREFOUR.BE
Vragen over de producten van Carrefour?
Neem contact op met de klantendienst op het gratis
nummer 0800 9 10 11.
CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op
papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
De producten voorgesteld in de advertenties en de
publireportages zijn beschikbaar zolang het
assortiment wordt aangeboden.
In het licht van de huidige situatie doet Carrefour
Belgium zijn uiterste best om de prijzen zo laag
mogelijk te houden, maar schommelingen zijn
mogelijk. De prijzen vermeld in dit Food Magazine
zijn indicatief (Recupel inbegrepen) en onder
voorbehoud van drukfouten, voor de hypermarkten
Carrefour, de winkels van Carrefour market en
Carrefour express in België. De prijzen zijn bepaald
op 02/05/2023.
Voorstel van een plantaardig alternatief
voor een recept dat dierlijke eiwitten of
een product van dierlijke oorsprong bevat.
Niet-voedingsproducten (accessoires, games,
cultuur, mode) zijn verkrijgbaar in de meeste
Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.
Een schaal van 5 kleuren die voedingsmiddelen klasseert volgens hun voedingswaarde, van
de gezondste in donkergroen (A), tot producten
die je beter beperkt gebruikt in rood (E).
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
market en buurtwinkels express.
Zolang de voorraad strekt.
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium • Verantwoordelijke
uitgever RPR Brussel 0448.826.918 Yannick de Bièvre, Leonardo Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem • CARREFOUR
FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet • Mediaregie Carrefour Contact:
Vivian Mosselmans 0474/79.98.99
[email protected] • Een realisatie van
www.propaganda.be in samenwerking met BeContent.be • Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van
Wassenhoven • Projectteam Lilia Guetat • Redactie Caroline Boeur, Els De Meyer, Hilde Debisschop, Lauriane
Vandendael • Lay-out Claudia De Backer, Ruth Vanhoutte • Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut,
Diane Hendrikx, Manon Van Aerschot • Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.